Međimurje Press
Showtime

Čakovečke mažoretkinje u pripremama za Liverpool

U travnju ove godine održano je državno prvenstvu u mažoret plesu i twirlingu na kojem su Čakovečke mažoretkinje ponovno zablistale na samom vrhu Hrvatske i ostvarile povijesni uspjeh. Sve grupne koreografije okićene su medaljama, a 55 djevojčica i djevojaka otišlo je kući s neopisivom srećom. Uz trud, rad i odricanje, tome su svakako pridonijeli zajedništvo i ljubav prema plesu koje su zajedno sa svojim trenericama Smiljanom Nedeljko, Ivom Merdanović, Leonom Posavec i Tihanom Novak gradile na svakom treningu. Sa osvojenim zlatnim medaljama, juniorski i mlađi juniorski sastav kojeg čine ukupno 22 djevojke, plasirao se na IBTF World Championship koje će se održati početkom kolovoza u Liverpoolu.

Mnogo je tu troškova- prijevoz, smještaj, kotizacije za sudjelovanje… a cure do tada vrijedno treniraju, trude se i paze da svaki pokret bude usklađen i savršen, te da rezultati na prvenstvu budu odlični i da s ponosom predstave svoj grad i državu cijelome svijetu.

Ovim putem željeli bi ZAHVALITI svim sponzorima koji su svojim donacijama pružili velikodušnu pomoć i podršku našim djevojkama, te na taj način omogućili da pokrijemo dio troškova. Kažu da skromna djela imaju veliku nagradu i važnost, stoga ZAHVALE UPUĆUJU: S-SEČAN D.O.O., ĐURKIN D.O.O., LJEKARNE PETEK, TEHNIX D.O.O., ZADOL GRUPA D.O.O., MEĐIMURKA BS, PG GELER j.d.o.o. za sport i rekreaciju, PROIZVODNJA PG D.O.O., PMP Metall, LPT D.O.O, Općina sv.Juraj na Bregu, NEXT Interio d.o.o., Wüstenrot, Međimurske vode, PBZ d.d., Centrometal, Humana Nova, Čakovečki puhački orkestar, MIP METAL d.o.o., SOBOČAN d.o.o, SolHit, ALIAS d.o.o, LM Komunikacije, Tegra, KATEX d.o.o., NORD-ING, Eko-Terra, Frizerski salon Albina, Dobra hrana j.d.o.o.- Mamica, Ljekarna Štefan, Zvir by Duši, Grad Čakovec i Međimurska županija. Važno je i spomenuti sve one znane i neznane koji su uplatili donacije skeniranjem koda i osobnim donacijama. Hvala svima.

Neizostavna podrška u cijeloj organizaciji su roditelji i obitelji natjecateljica koji svojim svakodnevnim angažmanom pomažu pri prikupljanju donacija. Na nedavno održanim Danima Grada su prikupljali i dobrovoljne priloge u zamjenu za kolače koje su svojim vrijednim rukama ispekle mame, bake, tete. Nezaobilazan dio bio je i slikanje s prolaznicima uz pomoć Selfie Box Dragan & Stanka. Stoga, od srca hvala svima njima, te ljudima dobre volje i velikog srca koji su također svojim prilozima pomogli da budemo dio ovog, za nas velikog i važnog događaja.

Hvala Vam što ste dio ove naše velike priče, što ste dali svoj doprinos i prepoznali naš trud, viziju i strast, kako bi na svjetskoj razini sudjelovali u promicanju onoga čime se bavimo i što volimo. Zahvala ide i medijima koji redovito poprate uspjehe i aktivnosti Čakovečkih mažoretkinja.

Do natjecanja u Liverpoolu sve je manje vremena, a naše djevojke vrijedno treniraju kako bi se što reprezentativnije predstavile na ovom velikom natjecanju u MS Areni u Liverpoolu. Na natjecanju će sudjelovati preko 2300 natjecatelja iz 29 zemalja.

Smiljana Nedeljko

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja