Međimurje Press
IT

6 stvari koje ćete zavoljeti na Huawei Watch Ultimate pametnom satu

Huawei je nedavno lokalno predstavio Huawei Watch Ultimate – najnovije remek djelo u kategoriji pametnih satova. Riječ je o vodećem pametnom satu koji utjelovljuje vrhunac tehnologije i dizajnerske inovacije među Huawei nosivim uređajima. Majstorski dizajniran, Watch Ultimate krase najsuvremenije značajke, a stvoren je za odvažne korisnike koji ne pristaju na ništa manje od izvrsnog. U nastavku teksta provjerite 6 glavnih razloga za kupovinu Watch Ultimate pametnog sata.

  1. Vrhunski materijali, istančan dizajn

Kućište Huawei Watch Ultimate pametnog sata napravljeno je od inovativnog materijala od tekućeg metala na bazi cirkonija što kućište čini 4,5 puta jače te 2,5 puta čvršće od čelika, a uz to ima i veću otpornost na koroziju i habanje. Sat dolazi u dvije verzije, Voyage blue i Expedition black boji. Dizajn Voyage blue verzije inspiriran je dizajnom jedrilice sa svoja četiri izdubljena kuta te tako utjelovljuje duh otvorenog mora. Idealan za sve odvažne korisnike koji uvijek pokušavaju otkriti nove stvari. S druge strane, Expedition black verzija stvorena je za sve ljubitelje avantura, a kućište dolazi s crveno – crnim keramičkim dizajnom prstena koji odiše sofisticiranošću.

  1. Tehnologija koja podržava ronjenje na dubinama do 100 metara 

Huawei Watch Ultimate pametni sat sadrži vodootporni dizajn sa 16 struktura što korisnicima omogućuje ronjenje na dubini do 100 metara. Također, uz niz profesionalnih algoritama za ronjenje, Watch Ultimate nudi opcije ronjenja poput rekreativnog ronjenja, tehničkog ronjenja i ronjenja s mjeračem. Savršeno za one s hrabrim srcem koji vole probijati granice.

  1. Potpuno novi način rada – Ekspedicija 

Novi način rada Ekspedicija odlična je za sve aktivnosti na otvorenom te korisnicima pomaže ostati na pravom putu. Watch Ultimate podržava dvopojasni GNSS s pet sustava te tako osigurava preciznije pozicioniranje. Posebno zatamnjeni način rada olakšava čitanje na lokacijama slabog osvjetljenja, a navigacije Route Back omogućuje povratak na početnu lokaciju kada korisnici skrenu s puta ili se izgube.

  1. Robustan vijek trajanja baterije i brzo punjenje

Watch Ultimate pametni sat podržava opciju brzog punjenja čime postiže 100% napunjenosti za 60 minuta i time osigurava do 14 dana normalnog korištenja, odnosno do 8 dana intenzivnog korištenja.

  1. Profesionalno zdravstveno praćenje 

Osim praćenja potrošnje kalorija, prehodane udaljenosti, kvalitete sna, menstrualnog ciklusa, broja otkucaja srca u minuti i mnogih drugih parametra zdravlja, Watch Ultimate podržava i detekciju arterijske krutosti. Precizni EKG i PPG senzori otkrivaju krutost arterija, koje su pokazatelji arterioskleroze, a znanstveni savjeti pomažu poboljšati korisnikovo kardiovaskularno zdravlje.

  1. Kompatibilnost s Android i iOS uređajima 

Osim Huawei pametnih telefona poput nedavno predstavljenog flagshipa P60 Pro, Watch Ultimate kompatibilan je s iOS i Android uređajima. Također, sat pruža podršku brojnih aplikacija trećih strana koje je moguće preuzeti putem AppGallery trgovine, jedne od 3 najbolje platforme za globalnu distribuciju aplikacija na svijetu s više od 580 milijuna mjesečno aktivnih korisnika u više od 170 zemalja i regija.

Fred Krajačić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja