Međimurje Press
Korisni savjeti

Magic Majestic kanta za pelene koja oduševljava svojom funkcionalnošću i dizajnom

Dolaskom bebe kupovina i odlaganje pelena su nešto s čime se roditelji svakodnevno bore.  Jednokratne pelene u prosjeku se mijenjaju oko šest puta dnevno, dok je kod novorođenčadi taj broj i veći – čak do deset puta dnevno. Unazad nekoliko godina sve veći naglasak stavlja se na širenje svijesti o važnosti pravilnog recikliranja otpada, no za pelene još uvijek nije predviđen poseban oblik reciklaže. One ostaju dio komunalnog otpada i zadaju glavobolju velikom broju roditelja.

Kako bi maksimalno olakšali rutinu mijenjanja pelena, a uz to pružili proizvod koji dizajnom nadilazi svoju kategoriju, najnaj.eu na naše je tržište doveo Magic Majestic kantu za pelene.

Magic Majestic kanta za pelene osim što će vam pomoći u zbrinjavanju pelena i rješavanju vašeg doma neugodnih mirisa, uz to je modernog dizajna i predivnih boja zbog čega se uklapa u baš svaki interijer.

Užurbana svakodnevica, brojne obaveze, nedostatak vremena…sve su to izazovi s kojima se susreću roditelji pa je očekivano kako će kod proizvoda najviše cijeniti jednostavnost. Magic Majestic kanta za pelene toliko je jednostavna, a toliko funkcionalna!

Za pravilno korištenje dovoljna vam je samo jedna ruka zahvaljujući patentiranom sustavu – pelenu stavite u otvor, jednom rukom prebacite ručku na drugu stranu i voila! Pelena je u mirisno nepropusnoj kanti, a vi bez brige! Toliko je jednostavno!

Neugodni mirisi tjeraju roditelje da pelene odlažu izvan dječje sobice (primjerice na balkonu). Još jedan od  razloga vanjskog odlaganja su i kante koje se svojim izgledom, kao ni značajkama ne uklapaju u prostor koji su roditelji posebno dizajnirali za svoje mališane. U današnjem svijetu estetika i interijer dječje sobice bitniji su no ikad, a nitko želi imati sobu punu neugodnih mirisa!

Magic Majestic kanta za pelene stvarno pojednostavljuje svakodnevicu vrhunskim značajkama, ali dizajn je također ono što će oduševiti sve stylish roditelje!

Teško je povjerovati da kanta za pelene može doći u više od 10 boja, ali Magic je ove godine predstavio nove boje svoje kante za pelene koje će vas oduševiti i savršeno upotpuniti vaš prostor. Paleta obuhvaća čak 11 boja – od neutralnih do veselijih zbog čega će vaš izbor biti još slađi.

Magic je brand koji pažnju posvećuje očuvanju okoliša te za proizvodnju svojih proizvoda koriste 100% reciklirani polipropilen, smanjuju nepotrebno pakiranje za 50% te je ambalaža također odraz smanjenja štetnog utjecaja na okoliš. Ova održiva inicijativa primijenjena je i na dizajn same kante, pa je tako u proizvodnji smanjenja količina plastike čime je svakako napravljen korak naprijed prema smanjenju otpada.

Za korištenje Magic Majestic kante za pelene mogu se koristiti obične vrećice za smeće što je velika prednost. Ako netko ipak želi posebno prilagođeno i ekološki ispravnije rješenje, Magic u svojoj ponudi ima i vrećice koje su također dio njihove održive inicijative. Magic vrećice su izrađene od 100% reciklirane plastike, vodo- i mirisno- nepropusne te testirano zadržavaju miris do čak 2 tjedna.

Budite jedinstveni i riješite svoj dom neugodnih mirisa uz Magic Majestic kantu za pelene! Više informacija o ovoj fantastičnoj kanti za pelene potražite na www.najnaj.eu

 

Tara Lukičić

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja