Međimurje Press
Showtime

MILA ELEGOVIĆ I MLADEN BURNAĆ – LJUBAVNICI?!?

Slavna glumica i pjevačica Mila Elegović, te poznati kantautor Mladen Burnać,  danas su najavili početak njihove kazališno-glazbeno turneje, pod nazivom ‘Ljubavnici’. U pitanju je djelo, u kojem ovaj simpatični par analizira muško-ženske odnose među ljubavnicima, a sve to uz mnogo pjesme i mnogo zanimljivih dijaloga. Sama Mila, napravila je scenarij, inspirirana Mladenovom pjesmom’ Ljubavnici’; te po prvi put predstavlja svoje pjesme u akustičnoj verziji uz gitare.
Oboje su dobri prijatelji dugi niz godina, a imali su i sjajan duet u pjesmi “Više nismo zajedno”. Nakon istoga su često surađivali na nastupima, a Mila je prošle godine, gostovala i u Mladenovom dokumentarno-glazbenom filmu ‘Knjiga poezije’. Dok ona nerijetko hvali Mladenovo stvaralaštvo, tako on često izjavljuje da je njen ‘najveći obožavatelj na ovim prostorima’. Nedavno joj je poklonio njen portret (koji je sam nacrtao), a koji se Mila rado pohvalila svojim obožavateljima na Instagram profilu.
Turneja će se održavati u kulturnim centrima, kazalištima, te kino dvoranama. Prvi nastup je zakazan u Zagrebu 10.ožujka, u Centru za kulturu Susedgrad.
(foto u prilogu: Ivan Balić Cobra, vlastiti album, Zdenko Balog)
Petra Belavić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja