Međimurje Press
Moda

Severina i Fashion&Friends pripremili su vrhunsku modnu priču

Ako bi se moralo izdvojiti jednu osobu, u Hrvatskoj, ali i čitavoj regiji, koja modno naprosto ne može pogriješiti, konsenzualno bi se kao odgovor pojavilo jedno ime – Severina. Od samog početka njene karijere, osim bezvremenskim hitovima, pažnju je privlačila i autentičnim modnim odabirima. Poput kameleona, odvažno nosi različite modne stilove i spaja nespojivo, a često se za njene modne kombinacije kaže kako ih jedino ona može „isfurati“.

Koji je recept njezinog istančanog modnog stila? Odgovor je teško dati, ali uz „oštro“ oko za estetiku i nedvojbenu karizmu, tajna leži i u činjenici kako Severina nikada nije robovala trendovima, dapače, često je bila njihova preteča. Iz godine u godinu proglašavana je najbolje odjevenom osobom u Hrvatskoj i regiji, čime je stekla status modne ikone. Outfitima oduševljava i na pozornici i van nje, bilo da je riječ o ležernim, elegantnim ili svečanim kombinacijama, a svjesna kako detalji čine razliku, nepogrešivo odabire modne asesoare.

Stoga ne čudi kako su se ukrstili putevi Severine, najveće regionalne zvijezde i Fashion&Friends, vodećeg multibrand koncepta u regiji.

Od samog nastanka, Fashion&Friends nudi mnogo više od kupovine. Nezaobilazna modna adresa za ljude sa stilom pruža potpuni užitak u shoppingu , jednak onom koji bi potrošači iskusili u trgovinama neke od svjetskih metropola.

Na jednom mjestu okupljeno je preko 30 najpoznatijih svjetskih modnih imena, kao što su Replay, Diesel, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, HUGO, Boss, Guess, Patrizia Pepe, Trussardi, Love Moschino i drugi.

Istražite novu kolekciju u multibrend koncept trgovinama Fashion&Friends i odvažite se ispričati autentičnu, osobnu vizualnu priču kroz komade koji naglašavaju vaše vrijednosti, karakter i snagu. Za više detalja, posjetite Fashion&Friends.com i istoimenu shopping i loyalty aplikaciju.

Foto: Matea Smolčić Senčar

Hrvoje Ratkić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja