Međimurje Press
Moda

Yamamay predstavio kolekciju kupaćih kostima s naglaskom na održivost

Treću godinu zaredom Yamamay je predstavio „EDIT“ (Eco-Designed Innovative Textile) kolekciju kupaćih kostima. Dizajn ovih kupaćih kostima temelji se na održivosti, ideji koja kombinira ljepotu, kvalitetu, recikliranje i inovativnost.

U skladu s inovativnošću i održivošću ove linije proizvoda, fotografije za „EDIT“ kolekciju nastale su tijekom projekta M.A.R.E. 2023 (Marine Adventure for Research & Obrazovanje), osnovanog 2022. na temelju ideje Fondazione CVC Centro Velico Caprera, razvijenom u suradnji s One Ocean Foundation, koju je Yamamay odlučio podržati drugu godinu zaredom. Ove godine katamaran je plovio između Jonskog i Jadranskog mora, a uključivala je i analizu mikroplastike.

Na lansiranje ove kolekcije osvrnula se voditeljica korporativne društvene odgovornosti i inovacija u Yamamayu Barbara Cimmino, a njezinu izjavu možete pročitati u materijalima koje šaljemo u prilogu.

Ovi kupaći kostimi su već dostupni u Yamamay trgovinama i na yamamay.com, a sastoje se od dva modela – bralette bikini topa te jednodijelnog kupaćeg kostima u dvijema bojama – bouganville boji i boji limete u veličinama od S do L.

Valentina Blažeković

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja