Međimurje Press
Showtime

Popularna pjevačica upala u eter voditelju, pogledajte njegovu reakciju

Sasvim neobičnu nedjeljnu večer imala je popularna pjevačica Renata Končić – Minea. Poznata po ispunjavanju želja ni na poziv ekipe s Happy-a nije se oglušila. Naime, nakon što je u eteru Happy FM-a, DJ Alen Vlahović, voditelj emisije Happy Vikend prošlu nedjelju slušateljima otkrio da je veliki fan Minee i kako bi s njom volio otići na kavu, njegovi kolege odlučili su mu pripremiti iznenađenje. Već iduću nedjelju u goste, ni manje ni više nego u eter – stigla mu je Minea s kavom, koja je priznala kako od uzbuđenja nije mogla spavati, a Alen je u šoku zazivao mamu i hvalio se kako konačno može reći da je uspio u životu.

Minea je Alena pozvala i da bude njezin gost na Happy festu 20. prosinca u zagrebačkoj Areni. Tada se, drugu godinu za redom održava festival najvećih domaćih hitova, na kojem osim Minee i možda Alena, nastupaju kraljice dance scene devedesetih – Ivana Banfić, Ella, grupa Vigor, Siniša Vuco i Miroslav Škoro. Bit će to najluđa noć u gradu i tulum godine – obećala je ranije Minea.

Ljubitelji zabavne glazbe, zahvaljujući DAB+ tehnologiji, odnedavno u popularnim domaćim hitovima mogu uživati diljem Hrvatske.

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja