Međimurje Press
Showtime

Treću noć zaredom omiljena zvijezda Aleksandra Prijović oduševila je publiku u Areni Varaždin

Želim vam se zahvaliti što ste i večeras ovdje i što sam imala tu sreću da pjevam tri večeri za vas. Ako netko sjedi, neka ustane. Večeras radimo najveću zabavu. Neka nas čuje cijeli Varaždin.

Obožavatelji su s Aleksandrom pjevali  u glas od početka do kraja koncerta,  ali posebno  emotivno je bilo tijekom pjesme Ludnica kada se Aleksandri na pozornici pridružio Dejan Kostić.

Jako volim ovu našu pjesmu, ali Deki je za mene napisao i Dam, dam i Legitimno, Ja sam Odlično, Sabotiram, Psiho i još dosta toga… On je čovjek koji je za mene napravio puno velikih stvari. Za Dekija kažem da je jedan od najboljih vokala na ovim prostorima. Sretna sam što on radi na svojim pjesmama koje ćete ubrzo čuti – izjavila je Aleksandra.

A onda, na pozornicu je izašao popularni reper MC Stojan koji je s Prijović otpjevao njihov duet Šta bi, snimljen još 2015. godine.

Čovječe, pa gdje god izađeš ludilo nastaje… Samo ću reći da je ova pjesma meni puno značila u karijeri, posebno u tom trenutku i meni je velika želja bila da radim u klubovima, a on me pozvao i snimili smo ovaj duet i onda smo radili zajedno – prisjetila se Aleksandra.

Što da ti kažem, jako mi je drago što je postala najveća zvijezda bez lažne skromnosti, hvala ti od srca, voli te prijatelj uvijek – rekao je Stojan.

Priji se na sceni sinoć pridružila i Andreana Čekić, koja je samo zbog Aleksandre doputovala iz Salzburga.

Ovu ženu znam od 13. godine i moram reći da se ovakav talent rijetko viđa. Želim joj sve kao i sebi, da diljem regije radi koncerte jer ona to zaslužuje. – poručila je Aleksandra.

Hvala ti što si me opet pozvala na tvoj predivni i najbolji koncert. Volim te – emotivna je bila Andreana, koja je ranije gostovala na Aleksandrinom koncertu u Tuzli.

Nakon više od dva i pol sata spektakla, Aleksandra se spustila među publiku i svoju obitelj.

Mama možemo li ti i ja zajedno zapjevati, hajde malo da promijenimo planove. Aleksandra i majka Borka zajedno su zapjevale hit Psiho, a publika je iznenađenje dočekala s oduševljenjem.  

Je li može najveći aplauz za najbolju mamu na svijetu? Mama, volim te – poručila je Aleksandra.

Tri večeri čiste ljubavi, dobro znanih hitova i produkcije na svjetskoj razini obilježili su koncerte Aleksandre Prijović u sklopu regionalne turneje Od istoka do zapada. Nastavak se uskoro očekuje u Ljubljani, 10. i 11. svibnja, u Areni Stožice, kao i 7. lipnja na zadarskom Višnjiku.

Foto: Petar Cikač

ExtraFM

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja