Međimurje Press
Zanimljivosti

Hollywoodska zvijezda Orlando Bloom novo je zaštitno lice Staropramen piva

Orlando Bloom, popularni hollywoodski glumac i ambasador UNICEF-a, novo je zaštitno lice legendarnog premium lager piva Staropramen. U novoj se kampanji udružio s majstorima pivarima kako bi otkrio tajne „praškog piva broj jedan u svijetu“.

Naime, tijekom snimanja popularne Amazonove serije „The Carnival Row“ slavni glumac je čak tri godine živio u Pragu i danas ga naziva svojim drugim domom. Njegova istinska strast i povezanost s gradom odigrala je ključnu ulogu u kreiranju priče za kampanju u kojoj je dobio ulogu stručnjaka za Prag. Svojom ulogom pomoći će dočarati duh češke metropole i svjetske prijestolnice piva, pritom otkrivajući 150 godina dugu povijest višestruko nagrađivanog Staropramena.

Priča same kampanje živopisno prikazuje kako je strast za pivarstvom učinila stanovnike Praga najvećim ljubiteljima piva i najboljim svjetskim majstorima pivarima. Istovremeno, odgovor na pitanje kako se proizvodi savršeni Staropramen još ne zna nitko osim majstora pivara iz tamošnje pivovare. Kako bi dobio odgovor na to pitanje, Bloom obilazi dobro poznate lokacije u Pragu: od sunčanih terasa i podzemnih prolaza sve dok ne dođe i u samu pivovaru.

Sven Hamzić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja