Međimurje Press
Zanimljivosti

Hrvatska Lutrija organizirala Bingo Tombolu i dodijelila 5000 eura Domu za starije i nemoćne Čakovec!

Hrvatska Lutrija posjetila je Dom za starije i nemoćne osobe Čakovec na adresi Ul. Matice hrvatske 1, Čakovec, 9. studenog u 10 sati. Tom prigodom organizirana je Bingo Tombola i Sretno kolo za korisnike doma.  Regionalna menadžerica prodaje Hrvatske Lutrije  Mirjana Okreša uručila je ček u vrijednosti od 5.000,00 € ravnateljici Doma za starije i nemoćne osobe Čakovec, Štefici Martinez. 

„Projektima poput ovog, Hrvatska Lutrija potvrđuje da je društvena odgovornost za nas svakodnevnica. Posvećeni smo radu za dobrobit društva i širenje pozitivnog utjecaja diljem Lijepe naše“ kazala je regionalna menadžerica prodaje Hrvatske Lutrije.

Hrvatska Lutrija obilježava 50. obljetnicu svoga rada brojnim društveno odgovornim aktivnostima, a posjeti Domovima za starije i nemoćne su jedna od njih. Tako će Hrvatska Lutrija u svakoj županiji i Gradu Zagrebu posjetiti dom u vlasništvu jedinice regionalne samouprave, dodijeliti financijska sredstva, te veselim druženjem uz izvlačenje Bingo Tombole i prigodne nagrade razveseliti korisnike.

#50godinasrece

Hrvatska lutrija

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja