Međimurje Press
Sport+

3. rudarski cener ⚒️

Drage trkačice, trkači i sportski prijatelji,
drago mi je da vas mogu pozvati sad već i na 3. rudarski cener.

AK Varaždin u suradnji s Turističkom zajednicom grada Ivanca i pod pokroviteljstvom Grada Ivanca i ove godine organizira atletsku utrku povodom kulturno-turističke manifestacije Ivanečki rudarski dani.

🏃‍ Utrka će se održati u subotu 02.12.2023. s početkom u 10 h. Kao i prošle godine, trčat će se u glavnoj utrci na 10 km, dok će se oni malo manje spremni moći okušati u utrci na 2,8 km nazvanoj “Mali rudar”.

🏆 Utrka na 10 km je ujedno i zadnje kolo 1. Historic Trails Cup-a koji objedinjuje sve utrke u našoj organizaciji. Kako su sve naše utrke tematske s motivima iz prošlosti tako će i proglašenje pobjednika kupa biti uz nesvakidašnji gala party.

📍 Start utrka bit će na glavnom trgu u Ivancu, a cilj u novouređenom Gradskom parku odmah do glavnog trga. Želja nam je da ovom tradicionalnom utrkom promoviramo Planinarski grad Ivanec te ljepote Ivanečkih jezera koje odišu posebnom ljepotom u ovo jesensko doba kao i bliže okolice gdje su nekad vrijedni rudari marljivo iskapali ugljen. ⚒️

Iz tog razloga pozivamo sve Vas, drage trkačice i trkače, ali i aktivne građane na 3. rudarski cener Ivancu, a mi svi zajedno ćemo se opet potruditi da vam i ovogodišnja utrka ostane u lijepoj uspomeni.

Za sve sudionike natjecatelje pripremljena su i neka iznenađenja, a za najbrže i posebni prigodni pokloni uz sudjelovanje Ivanečke rudarske čete.

U nastavku emaila pogledajte kako nam je bilo prošlih godina na utrci, ubrzani pregled staze te detaljan raspis za sve detalje oko utrke.

Nadam se da se vidimo uskoro u Ivancu! 😄

Josip Lacković

Direktor utrke

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja