Međimurje Press
Sport+

MRK “ČAKOVEC” – STROJ KOJI MELJE!

Domaća utakmica 6. kola 1. HRL Sjever u kojoj su seniori ostvarili šestu uzastopnu pobjedu visokim rezultatom 32:16 bila je pravi spektakl! Naime, naša je momčad uspjela neutralizirati inače skladnu ekipu RK Slatina, koja je na kraju uspjela postići svega 16 (!) golova, koliko su naši seniori ubacili u njihovu mrežu već u 1. prvom poluvremenu.

Trener Josip Borković ponovno je dobro proučio igru protivničke momčadi te postavio mudru taktičku igru koju su igrači izveli na vrlo visokom nivou. Do izražaja sve više dolazi i fizička spremnost naših igrača zahvaljujući kvalitetnom i predanom radu našeg kondicijskog trenera Gorana Vuka.


Iako je protivnička momčad bila brza i okretna, utakmica je od samog početka bila u našim rukama. U napadu smo ponovno pokazali izvrsnu tehničku izvedbu, koordinaciju i brz prijenos lopte, što je rezultiralo dvostruko većim brojem golova od protivničke ekipe. Pokretljivom i čvrstom obranom pak su se stvarale prilike za brze polukontre i kontre. Izvrsno postavljeni igrači u obrani pokazali su se kao teška prepreka rukometašima Slatine, a kad bi i ih uspjeli proći, dobro raspoloženi golmani Adan Martinez i Vito Horvat iznimno su doprinijeli konačnom rezultatu svojim obranama. Zaključavši svoja vrata, zamrznuli su protivničku ekipu na skromnih 16 golova.


Vrhunsku igru i top formu domaće ekipe prepoznalo je i podržalo preko 500 navijača i ljubitelja rukometa koji su bili vjetar u leđa našim dečkima u ostvarenju stopostotnog učinka u dosadašnjm dijelu prvenstva.

MRK ČAKOVEC: Horvat V., Martinez, Hozjan (4), Zadravec (2), Batisweiler, Tkalčec (4), Sklepić (2), Vuković (1), Varošanec, Vincek, Novak (2), Horvat E. (4), Tompić 5, Đurčević, Goričanec 8. Trener: Josip Borković.

RK SLATINA: Frajhaut, Horvat, Repić (7), Majstorović, Bertić, Gotal (2), Brnada, Dragojević (1), Loparac, Butorac (1), Samahodaj (1), Lisinski (2), Hankić (1), Mataija, Šomođi (1). Trener: Biljana Frajhaut.

Čestitamo igračima i stručnom stožeru.

MRK “Čakovec”

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja