Međimurje Press
Sport+

ODLIČAN ZAVRŠETAK SEZONE ZA NAJMLAĐE PLIVAČE ČPK-a

Najmlađi članovi Čakovečkog plivačkog kluba odlično su završili prvi dio 2024. g. na Regionalnom prvenstvu Hrvatske za Regiju 4 u Vukovaru. Natjecanje se održalo 15. lipnja 2024. na bazenima u Vukovaru gdje su boje ČPK-a branili naši plivači i plivačice u dvije kategorije (mlađi/e kadeti/kinje i početnici/e). Za ČPK su nastupali: Kovačević Dora, Levačić Ida, Brežnjak Laura, Dolar Mia, Bogdan Marija Paula, Preložnjak Nikol, Jović Lucija, Branilović Matej, Kokić Roko, Vučenik Martin, Martinec Mihael, Pigac Eduardo, Dokleja Leon, Lehkec Tristan, Pintarić Filip, Škvorc Nikola, Mikac Vinko, Mikac Viktor, Belošević-Strbat Lukas, Taradi Luka i Braniša Davor, a svi pod vodstvom trenera Luke Dodleka, mag. cin.

U svim uzrastima osvojili smo medalje, točnije 15 puta penjali smo se na jedno od tri pobjednička postolja. U nekim utrkama malo je sreće nedostajalo kako bismo osvojili još koju medalju, čak 8 puta smo bili četvrti i tako za dlaku izgubili postolje, ali trud koji su uložili zasigurno će biti nagrađen na nekim budućim natjecanjima.

Osim osvojenog niza medalja i vrhunskih rezultata, što nas čini jednima od najuspješnijih regionalnih klubova, valja istaknuti kako su svi naši članovi bili velika podrška jedni drugima te je tijekom cijelog natjecanja vladala odlična atmosfera.

U ukupnom poretku ČPK je zauzeo odlično drugo mjesto u konkurenciji početnika, dok je u konkurenciji mlađih kadeta također u samom vrhu na uvjerljivom četvrtom mjestu.

Rezultati:

400 slobodno: Levačić Ida – 3. mjesto

100 leđno: Kovačević Dora – 2. mjesto

Kokić Roko – 2. mjesto

50 prsno: Kovačević Dora – 3. mjesto

Dolar Mia – 1. mjesto

Branilović Matej – 1. mjesto

Mikac Vinko – 2. mjesto

4×50 mješovito: POČETNICE – 2. mjesto (Brežnjak, Jović, Dolar, Preložnjak)

MLAĐI KADETI – 3. mjesto (Kokić, Branilović, Pigac, Martinec)

POČETNICI – 1. mjesto (Braniša, Mikac, Belošević-Strbat, Taradi)

50 leđno: Kovačević Dora – 1. mjesto

Kokić Roko – 3. mjesto

200 mješovito: Levačić Ida – 3. mjesto

4×50 slobodno: POČETNICE – 3. mjesto (Brežnjak, Jović, Preložnjak, Dolar)

MLAĐI KADETI – 3. mjesto (Martinec, Pigac, Kokić, Branilović)

(ČPK)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja