Međimurje Press
Sport+

ODLIČNO 11. MJESTO ČPK-a NA EKIPNOM PRVENSTVU HRVATSKE – KUPU „IVAN VARVODIĆA“

Pred samom završnicom plivačke sezone na red je došao nastup na Ekipnom prvenstvu Hrvatske. Ove godine, u novom formatu natjecanja, Čakovečki plivački klub nastupao je u ženskoj i muškoj kategoriji te pokazao kako i manje sredine mogu nastupati na najjačem ekipnom natjecanju u Hrvatskoj.

Ekipno PH održalo se 1. i 2. lipnja 2024.  na bazenima Svetice u Zagrebu. Plivalo se u tri dijela, a boje ČPK-a branili su: Meri Furdi, Marta Horvat, Lucija Trupković, Lana Pintarić, Dora Horvat, Tin Furdi, Adam Šinjori, Mario Beliga, Dominik Dukić, Roko Radek te je ovog puta i trener Luka Dodlek također plivao za najdraži klub, a sve se to odvilo pod stručnim vodstvom trenera Gorana Kolarića, prof. Plivačice su zauzele 13. mjesto, plivači 12. mjesto, dok su zajedničkim snagama naše plivačice i plivači, zbrojem sviju bodova, završili na odličnom 11. mjestu u Hrvatskoj.

Tijekom natjecanja vladala je odlična atmosfera među klupskim kolegama, jedni druge su bodrili tijekom utrka kako bi doplivali do što boljeg rezultata. Na kraju je natjecanje služilo i kao odličan „teambulding“ za završnicu sezone u kojem očekujemo još odličnih rezultata od svih naših natjecatelja!

Bravo ČPK!

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja