Međimurje Press
Sport+

PH GIMNASTIKA – MACANOVCI UZELI TRI ZLATA

PRVENSTVO HRVATSKE U ZADRU U GIMNASTICI

Kraj godine je kod pojedinačnih sportova vrlo često i vrijeme održavanja smotre najboljih u zemlji, a izuzetak nije ni gimnastika. Zadar je posljednjeg vikenda ugostio najbolje hrvatske gimnastičare u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici, a po odličnim rezultatima pamtit će ga u Gimnastičkom klubu Marijan Zadravec Macan.

Ovo Prvenstvo Hrvastke samo je potvrdilo kako se u čakovečkom Macanovom domu stvara plejada novih odličnih gimnastičarki i gimnastičarskih te da i nakon Filipa Udea ima tu „nekih novih klinaca“. Marljivi rad Macanovih trenera, koji iz godine u godinu podižu kvalitetu, za posljedicu je imao sjajan nastup nekoliko gimnastičara koji su se u Čakovec vratili s medaljama oko vrata.

Zlata su osvojili Rafael Zember u konkurenciji kadeta, Dominiki Vidović kod juniora i Leona Radek u kategoriji mlađih seniorki. Osim njih zapažene rezultate imali su Ilija Horvat koji je bio 5. u obaveznom programu kadeta. Matija Žarković je osvojio četvrto, Dario Radek peto mjesto, a Erik Trajbar šesto u kategoriji juniora obavezni program. Ena Škoda je pridodala 7. mjesto kod mlađih seniorki u obaveznom programu. Iz GK Marijan Zadravec Macan čestitaju svim natjecateljima, ali i trenerima Matiji Novaku i Mariji Zadravec.

Trebamo pohvaliti sve naše cure i dečke na velikom zalaganju i trudu na treninzima, a ovi rezultati su najbolji pokazatelji tog njihovog angažmana. Ostvarili smo sve ciljeve koje smo si postavili. Na kraju, kada su objavljeni rezultati, svima su potekle suze radosnice“ izjavio je trenerski dvojac. Prekrasnu čakovečku gimnastičku priču zaokružili su i suci Domagoj Dominić i Damir Fotak. Bez greške su odradili svoj posao, pri čemu treba istaknuti kako je Fotak bio glavni sudac cijelog prvenstva. Bravo ekipa!

Tomica Jakopec

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja