Međimurje Press
Sport+

Prijem za prvake Hrvatske u feeder ribolovu, ribolovce Smuđa iz Draškovca

Gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek i predsjednik Mjesnog odbora Draškovec Nino Marđetko priredio je, u četvrtak 26. listopada, prijem za sportske ribolovce iz Športsko ribolovnog društva Smuđ.

Nakon održanih deset kola Hrvatske feeder lige, ekipa Športsko ribolovnog društva Smuđ postala je drugi puta zaredom prvak Hrvatske u feeder ribolovu. Ekipa Smuđa i ove je godine suvereno držala vodeće mjesto u poretku od prvog kola lige. Od osnutka ove lige 2018. godine, ekipa Smuđa samo je jednom ostala izvan vodeće tri ekipe Prvenstva Hrvatske. Ekipa Športsko ribolovnog društva Smuđ predstavljala je i Republiku Hrvatsku na Svjetskom klupskom prvenstvu u Italiji 2022. godine. Treba napomenuti da je u ukupnom pojedinačnom poretku Luka Florijanić osvojio naslov viceprvaka Hrvatske, a Marko Sraga osvojio je četvrto mjesto te su ova dvojica članova Smuđa izborila mjesto u hrvatskoj feeder ribolovnoj reprezentaciji.

Ekipu Športsko ribolovnog društva Smuđ činili su kapetan Željko Kutnjak te natjecatelji Marko Sraga, Luka Florijanić i Davor Florijanić. Uz članove ekipe Smuđa koji su se natjecali i osvojili naslov prvaka, prijemu su nazočili i predsjednik i tajnik kluba Zdravko Slaviček i Danijel Balen.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja