Međimurje Press
Sport+

Priključite se Nogometnoj školi Prelog, zabavite se i igrajte nogomet!

Nogometni klub Mladost Komet poziva u Park Mladosti svu djecu zainteresiranu za bavljenje najljepšom sporednom stvari na svijetu, nogometom. Na terenima Parka Mladosti nogomet su počeli igrati i Lovro Zvonarek, igrač Bayerna iz Munchena Matej Vuk, danas profesionalac Istre 1961, Silvio Pigac, profesionalac u redovima slovenske Nafte iz Lendave i Andro Sokač, igrač Slaven Belupa iz Koprivnice. Ovi igrači nosili su ili još uvijek nose dres hrvatske reprezentacije u različitim dobnim kategorijama.

Nogometna škola Nogometnog kluba Mladost Komet okuplja i klubove iz Draškovca, Hodošana, Čehovca, Otoka, Oporovca i Donjeg Mihaljevca, a unutar nogometne škole djeluju ekipe predpočetnika, početnika, U11, U13, U15, U16 i U19, a natječu se u ligama Regije Sjever Hrvatskog nogometnog saveza i Međimurskog nogometnog saveza. Brojni su naslovi prvaka osvojeni prošlih sezona, a igrači ponikli u Prelogu danas igraju i treniraju i u klubovima iz Varaždina, Koprivnice, Čakovca, Lendave pa i u redovima zagrebačkog Dinama. Od jedanaestog mjeseca u Prelogu će se izgradnjom terena s umjetnom travom steći i još kvalitetniji uvjeti za rad sa najmlađima.

Pozivaju se zainteresirani dječaci i djevojčice, od 2018. godišta pa nadalje da se pridruže nekoj od generacija nogometaša iz Preloga. Sve informacije možete dobiti na brojevima telefona: Željko 0995284761 ili Damir 0953507713. Dođite, javite se, dovedite svoje dijete na igralište u Parku Mladosti u Prelogu! Uživajte u dobrom društvu i radujte se igri i nogometu!

Željko Sokač

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja