Međimurje Press
Sport+

S P O R T S K I A D V E N T U Č A K O V C U

Draga djeco, poštovani roditelji, djedovi i bake, dragi sugrađani,

provedite sportsko-rekreativno subotnje prijepodne sa svojim najmilijima u sklopu Sportskog Adventa u Čakovcu. Zajednica sportskih udruga Čakovca u suradnji s Gimnastičkim klubom Marijan Zadravec Macan i Atletskim klubom Međimurje uz podršku Turističke zajednice Grada Čakovca pripremila je za vas tijekom ovogodišnjeg Adventa zanimljiv sportsko-rekreativni program.

U subotu 9. prosinca 2023. s početkom u 10h na Trgu Republike i Perivoju Zrinski okušajte se u ORIJENTACIJSKOM KRETANJU SA ZADACIMA. Na šest punktova u Perivoju Zrinski i u gradskom središtu od 10 do 11 sati čekat će vas treneri GK Marijan Zadravec Macan. Na početnom punktu ispred Doma Sindikata moći ćete podići blok za pečatiranje i kartu na kojoj će biti ucrtani svi punktovi. Na svakom punktu mališanima i njihovim roditeljima treneri  će staviti pečat na blok. Nakon što dobe pečat treneri će im dati jednostavni zadatak (napraviti 10 čučnjeva, skakanje po jednoj nozi ili slično) kojeg moraju ispuniti do sljedećeg punkta. Karticu sa svih šest pečata sudionici Orijentacijskog kretanja na punktu kod knjižnice mijenjaju za bon na temelju kojeg mališani imaju pravo na čaj, a njihovi roditelji i staratelji na kuhano vino.

Oni stariji i željni dužih šetnji mogu također ove  subote 9. prosinca 2023. s početkom u 10h okušati se u NORDIJSKOM HODANJU. Nakon početnog zagrijavanja na čakovečkom Trgu Republike, licencirana trenerica nordijskog hodanja Tanja Mesarić Novak će sve sudionike hodanja sa štapovima provesti kružnom stazom kroz Perivoj Zrinski, pokraj SRC Mladost do kratke pauze uz okrijepu u Centru energetske efikasnosti. Nakon okrijepe sudionici šetnje se vraćaju na Trg Republike.

Za sudjelovanje trebate imati dobru volju, blagdansko raspoloženje i topliju odjeću.

Vidimo se.

Zajednica sportskih udruga Čakovca

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja