Međimurje Press
Sport+

ŠN Rudar uzeo tri postolja

Vikend za nama, 10. i 11. lipnja na igralištu NK Rudar-a iz Murskog Središća održan je ljetni „Rudar CUP 2023.“ pod organizacijom Škole nogometa Rudar. Igralište je prvog dana bilo poprište nogometnih talenata, ali i vatrenih navijača koji su bodrili, ali i na kraju zasluženo zapljeskali najboljim ekipama. Ukupno je u dva dana turnira sudjelovalo 27 ekipa raspoređenih u pet različitih kategorija.

U kategorijama vrtići, koji je bio i najposjećeniji nije bilo plasmana, već su svi mališani zasluženo se oko vrata okitili zlatnim medaljama.

Rezultati su bili sljedeći:

  • Kategorija U9: ŠN Rudar (M. Središće), 2. ŠN Zagorec-Krapina, 3. ŠN Gorišnica (Slovenija)
  • Kategorija U11: ŠN Rudar (M. Središće), 2. ŠN Donje Međimurje, 3. ŠN Međimurec/Sloboda
  • Kategorija U13: ŠN Rudar „zeleni“ (M. Središće), 2. ŠN Sloboda „crveni“ (Varaždin) 3. 2. ŠN Sloboda „bijeli“ (Varaždin)
  • Kategorija U15: ŠN Sloboda (Varaždin), 2. 2. ŠN Rudar (M. Središće), 3. ŠN Sv. Juraj (Sv. J. na Bregu)

Organizator je na samom proglašenju zahvalio svim ekipama i Školama nogometa koji su se odazvali na ovaj turnir, a i roditeljima svojih nogometaša koji su pripomogli oko same organizacije. Pohvale su bile upućene i prema gradu Mursko Središće, gradonačelniku Draženu Srpaku koji se i sam uvjerio dolaskom i viđenim nogometnim talentima; Međimurskom nogometnom savezu, Međimurskoj županiji i mnogim drugim sponzorima koji su omogućili organizaciju turnira.

Medalje i pehare prvoplasiranim ekipa podijelili su predsjednik Škole nogometa Rudar Tomislav Sabo i voditelj iste, Mihael Božić, a pozvali i sve da se pripreme na zimski Rudar CUP, koji je u planu organizacije Škole nogometa Rudar početkom prosinca. Također su napomenuli da za novu sezonu počinju s pripremama 03. srpnja, a do tada roditelji mogu upisati svoju djecu u Školu nogometa, a sve dodatne informacije mogu dobiti kod voditelja ŠN na mobitel 095 860 9142 ili email.

Tekst i foto: Damir Perhoč

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja