Međimurje Press
Sport+

Svi trče u ljeto, pa i ovi momci i cure! #CK10

Ljeto u Hrvatskoj počinje u Čakovcu! Već tradicionalno, a ove godine i jubilarni 5. puta, ljeto u Čakovcu počinje trčanjem

Čakovečki noćni cener utrka je koja je u samo pola desetljeća postala tradicionalni i nezaobilazan događaj za sve koji vole trčati, ali i za one koji će svoju prvu utrku odraditi upravo u glavnom gradu Međimurja. I u 2024. godini utrka će imati dvije dužine, trkači sami biraju između trase od 5 ili 10 kilometara, ali kao i uvijek start je zajednički. Očekuje se preko osam stotina trkača, a organizatori kažu da im je želja vidjeti preko tisuću ljudi na startu:

„Imamo utrku s pričom, ljeto u Čakovcu počinje 21. lipnja, u 21:06 sati i označuje ga pucnjem top Zrinske garde. Utrka je prepoznata diljem hrvatske kao jedna lijepa tradicionalna, sportska, ali i turistička manifestacija u Čakovcu. Cilj nam je okupiti što veći broj trkača, partnera i prijatelja i pokazati kako je to lijepo trčati – kod nas doma“ rekao je Krešo Biškup, organizator utrke zajedno s Mariom Severom, strastvenim trkačem iz Međimurja. „Obojica volimo trčati, ali volimo i kreirati utrke, ideje i istraživati prostor. Utrka po Čakovcu svojevrstan je i kreativan proces, jer uvijek želimo osmisliti nešto novo i drugačije.“

Novost u 2024. je trkački after party na Trgu Republike u sklopu programa Čakovečko ljeto koji organizira CZK Čakovec. Na trgu će trkače zagrijavati DJ Vedran Car, popularni DJ s Otvorenog radija, ali Forestlanda, a potom ih i rasplesati nakon utrke.

Prijave na utrku moguće su putem poveznice na www.utrka.com, a startni paket sadrži T-shirt majicu utrke proizvedenu u Čakovcu, u socijalnoj zadrugi Humana Nova, sportske čarape s logotipom utrke CK10 proizvedene u Međimurju u Ball Socks tvornici čarapa, kao i bogat poklon paket sponzora!

Prijavi se sada i trči ulicama Čakovca grada!

Photo: CK10

Krešimir Biškup

Prijave: https://bit.ly/CK10_2024

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja