Međimurje Press
Sport+

Trening ultra maraton Zagreb – Varaždin u čast našeg prerano preminulog Sebastijana Beriše

U subotu, 04.02.2023. prijatelji našeg dragog Sebastijana (Mario Lovrić, Juro Buljan, Tanja Šarić, Mario Čeliković i Renato Dasović) organizirali su trening od Sesveta do Varaždina državnom cestom D3 u čast našeg prerano preminulog Sebastijana Beriše. Po izuzetno jakom vjetru i neugodnom vremenu upravo samo sjećanje na dragog prijatelja i dobrog čovjeka dalo im je snage da zadanu, ali i tešku dionicu uspješno završe.

U dogovoru s njima jedan dio naših članova priključio im se u završnim kilometrima od Novog Marofa i Turčina. Svi zajedno su dotrčali do stadiona Slobode na kojem su za “nagradu” odradili i još nekoliko krugova, a onda se u prostoriji kluba podružili i prisjetili mnogih lijepih trenutaka provedenih sa Sebastijanom.

Hvala Sebovoj mami Matildi i sestri Marceli te njegovom nećaku koji su došli podržati ovu lijepu gestu dragih mu prijatelja trkača. Još jednom posebno hvala ekipi iz Zagreba, a naravno i svim našim članovima koji su se uključili i na bilo koji način pomogli u ovom lijepom događanju.

AK Varaždin

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja