Međimurje Press
Sport+

Veliki uspjeh malih Zrinkica

Zrinski je ovog vikenda sa tri ekipe mlađih dobnih skupina sudjelovao na velikom međunarodnom turniru (8 zemalja) bijeljinahandballcup i osvojio dva zlata i srebro.

Pri tome su naše cure doživjele tek jedan poraz (U-13 u finalu). Iako nismo doputovali u punom sastavu jer su godišnji još u tijeku pa su neke cure nastupale za dvije generacije trenerice Iva Tomašek i Gita Šarić odlično su dozirale igračice kako bi cure izdržale sve napore.
– U-13 SREBRO
– U-15 ZLATO
– U-17 ZLATO
Čestitamo svim igračicama i trenericama na postignutom uspjehu.
Zahvaljujemo domaćinu koji nam je omogućio da se tri dana osjećamo kao da smo doma. Hvala i svim protivnicima na fer i korektnoj borbi.
Naše su se cure lijepo provele i stvorila neka nova međunarodna prijateljstva. Uspomene koje naše cure nose iz Bijeljine svima nama ipak je najveća nagrada.
Red je da nabrojimo i cure koje su u BiH branile boje Zrinskog, a i Hrvatske: Ena Vuri, Lea Branilović, Tara Vrban, Sara Rakić, Tena Blagus, Mirta Bistrović, Magdalena Dolar, Ema Sabolčec, Nela Vrban, Marta Doležaj, Ela Blagus, Ivona Košir, Julija Lončarić, Tara Marciuš, Ena Novak, Kristina Goričanec, Simona Rubin, Rahela Varga, Mishell Požgaj, Nika Marciuš, Rebeka Škvorc, Melani Požgaj, Hana Tomašek, Hana Vidović, Gabrijela Novak, Viktorija Novak, Leona Janković. 
Ekipe su vodile trenerice: Iva Tomašek i Gita Šarić.
IZNAD SVIH ZRINSKI!!!!
Kristijan Marciuš

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja