Međimurje Press
Sport+

Zrinskice u polufinalu Hrvatskog kupa za žene!

USPJEH ČAKOVEČKIH RUKOMETAŠICA

Goran Mrđen trener ŽRK Zrinski nakon velike pobjede nad rukometašicama Virovitice na njihovom terenu nije krio zadovoljstvo.

  • Ovo je jedna velika pobjeda, koja nas vodi na final four cupa, što je poseban rezultat za nas.
    Utakmicu smo odigrali motivirano i naravno to nosi niz tehničkih grešaka, ali smo i uz to djelovali superiorno i zasluženo pobijedili. Čestitam igračicama i logistici kluba!

Za ovu utakmicu igračice su pripremile posebnu majicu našoj sportskoj direktorici Ljubici Vrbanić s njezinom poznatom izjavom, a Gabrijela Gudelj pak je odjenula majicu sa natpisom koliko je km do Poreča. Naime Poreč je mjesto gdje je planirano odigravanje završnog turnira Hrvatskog rukometnog kupa za žene.
Zrinskice nemaju puno vremena za slavlje. Već u subotu ih čeka gostovanje u Bjelovaru. Prvi cilj ove sezone, a to je ostanak u prvoj ligi, još nije osiguran. Nastave li igračice zajedno sa stručnim stožerom raditi kao do sada sigurni smo da će se planirano ostvariti, a tada će danas izboreni final four u Poreču doći kao nagrada za kraj jedne naporne sezone.
Boje Zrinskog u Virovitici branile su:
Kozjak M. (13/37), Potočnjak D. (0/3), Car D., Balent A. (3, 1-7m), Gudelj G. (7), Radek L. (1), Borković M. (6, 1-7m), Balić M. (2), Resman I. (1), Bartolić L. (4), Blagus L. (3), Vukojević L. (6, 1-7m), Vuljak H. (2, 1-7m), Šestak V. (4)
Foto: ŽRK Zrinski
(mp)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja