Međimurje Press
Turizam

Besplatni on-line tečaj DIGICULT u organizaciji Instituta za turizam

Kako mladima nakon teškog razdoblja pandemije pružiti novu i atraktivnu priliku za učenje i osposobljavanje? Kako zanimanje mladih za digitalnu tehnologiju i potrebu za učenjem o kulturnoj baštini usmjeriti u koristan alat za profesionalno promišljanje sebe, s aktualnim i suvremenim vještinama? Ovo su neka od pitanja koja su inspirirala Erasmus+ projekt “Digicult“, na kojem je Institut za turizam jedan od devet partnera iz šest europskih zemalja. Ovaj međunarodni projekt je osmišljen kako bi učenicima i nastavnicima u obrazovanju i strukovnom osposobljavanju ponudio inovativan tečaj usmjeren na kulturnu baštinu u svrhu promicanja digitalnih kompetencija i poticanja sinergije između kulturnog sektora i digitalnog osposobljavanja.

2023_Informacije-Online tecaj DIGICULT_Institut za turizam

U tu svrhu, Institut za turizam organizira besplatan online tečaj na hrvatskom jeziku, temeljen na digitalnim alatima i usmjeren na kulturnu baštinu kojim će polaznici unaprijediti svoje digitalne vještine i ključne kompetencije!

Polaznici će ovim tečajem:

  • Unaprijediti svoje digitalne vještine i poboljšati ključne kompetencije potrebne za uspješno profesionalno razvijanje.
  • Naučiti što su meke i tvrde vještine, kako one mogu pomoći u budućoj karijeri te kako ih razvijati.
  • Na suvremen i interaktivan način, primjenom digitalnih alata, naučiti o kulturnoj baštini. 

Tečaj je besplatan, a broj mjesta ograničen.

Prijave traju do 26. veljače 2023. Tečaj počinje 13. ožujka 2023.

Tečaj je namijenjen odraslima u dobi od 18 do 30 godina.

Nije potrebno predznanje, a nastavni sadržaj dostupan je on-line u svakom trenutku i omogućava učenje vlastitim tempom.

Najbolji polaznici tečaja dobit će priliku sudjelovati na tjednu mobilnosti u srpnju 2023. godine u Italiji, zajedno s polaznicima iz drugih zemalja. Troškovi sudjelovanja su pokriveni. 

Kako se prijaviti?

Ispunjeni i potpisani prijavni obrazac potrebno je poslati elektroničkom poštom na digicult.erasmus@iztzg.hr  ili običnom poštom na adresu Instituta za turizam, najkasnije do 26. veljače 2023. godine.

Više informacija i kako se prijaviti na tečaj na poveznici à https://bit.ly/2023DIGICULT-Informacije

Obrazac za prijavu na tečaj na poveznici à https://bit.ly/2023DIGICULT-prijava

Lidija Nujić

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja