Međimurje Press
Turizam

Poliklinika Terme Selce dobitnik je prestižne godišnje BookingsMed nagrade u zdravstvenom turizmu

Prestižna godišnja nagrada Annual BookingsMed Awards in Health Tourism 2023. dodijeljena je na prigodnoj svečanosti održanoj prošlog četvrtka u Chianciano Termama u Toskani, Italija prim. Vlasti Brozičević, dr. med. spec. fizikalne medicine i rehabilitacije, reumatologije, voditeljici medicinskog odjela, sportskog programa i članici Uprave Poliklinike Terme Selce, partner klinike Hrvatskog olimpijskog odbora.

Poliklinika Terme Selce nagradu je osvojila u Special Medical Award kategoriji Life Achievement Experience and Dynasties Award, u veoma jakoj konkurenciji europskih klinika.

Ova nagrada je još jedan dokaz da je i Organizacijski odbor sastavljen od međunarodnih stručnjaka prepoznao profesionalnost u radu i vrijedne inicijative kojima obitelj Brozičević već više od tri desetljeća predvodi razvoj zdravstvenog turizma u Hrvatskoj, ali i na europskoj razini. Tome ide u prilog i činjenica da su osnivači prve tvrtke za zdravstveni turizam na području današnje Republike Hrvatske, Terme-Selce d.o.o., osnovane još 1989. godine.

BookingsMed nagrade dodjeljuju se svake godine u sklopu održavanja EMT- European Medical Tourism Fair. EMT je vodeće europsko događanje u zdravstvenom turizmu koje predstavlja jedinstvenu prilika za povezivanje najvažnijih međunarodnih djelatnika, te na jednom mjestu okuplja predstavnike zdravstvenih ustanova, klinika, wellness centara kao i putničkih i medicinskih agencija iz cijele Europe.

Apriori World

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja