Međimurje Press
Grad Čakovec

Gradonačelnica Cividini priredila prijem za umirovljene djelatnike Gradske uprave

Uz blagdan Božića te ususret novoj godini, gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini nastavila je s praksom pokrenutom prošle godine te priredila svečani prijem za umirovljene djelatnike Gradske uprave.

Kako bi im zahvalila na nemjerljivom doprinosu koji su tijekom svog radnog vijeka dali za naš grad, okupila ih je u ugodnom druženju, uz blagdanski ručak, čašicu razgovora te prigodne poklone. Prilika je poslužila za prisjećanje na dane stvaranja uprave, prvih zaposlenika, ali i posebno lijepe uspomene koje ih vežu na rad u gradskim tijelima. Umirovljenici su zahvalili gradonačelnici što ih je i ove godine okupila, time izrazivši svoje poštovanje prema, kako bivšim, tako i sadašnjim djelatnicima.

Da je čakovečka uprava jedna velika obitelj, potvrdili su umirovljeni djelatnici koje i danas vežu mnogobrojna prijateljstva i topla sjećanja na Grad Čakovec, te su rado viđeni gosti na gradskim hodnicima. Ujedno su i odlični savjetnici, što je istaknula u svom obraćanju gradonačelnica, zahvalila im što vole i brinu za svoj grad, ali i što ni u mirovini ne posustaju u svom doprinosu u stvaranju Čakovca najboljim mjestom za život.

Uz najljepše želje uz blagdane, poželjela im je puno zdravlja i da ovakvih susreta bude što više.

(gč)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja