Međimurje Press
Grad ČakovecUdruge

Udruga umirovljenika Grada Čakovca organizirala druženje „90+“ godišnjaka!

Pod geslom „Aktivnim starenjem do duljeg ostanka u vlastitom domu“, sufinancirano od strane Međimurske županije, danas prijepodne u Gradskoj kavani u Čakovcu organizirano je zanimljivo i hvalevrijedno druženje 90+ godišnjaka. 

Kako je u uvodnom obraćanju rekla predsjednica udruge Franciska Ćetković ovaj projekt održava se povodom Međunarodnog dana starijih osoba kojih i u Međimurju ima sve više. Kako je napomenula, obraćajući se gostima, Gradska kavana nije slučajno odabrana, ona je kultno mjesto u kojem ste stekli prijateljstva, prve ljubavi, prvi puta zaplesali, dolazili na prvu jutarnju kavicu. Zahvaljujem vam na svemu što se učinili za ovaj grad u koji ste utkali svoju mladost i sazrijevanje. Vi ste !kapitalci” ovog grada. Posebno je naglasila kako na “mladima svijet ostaje, ali na starima opstaje”.

Divim vam se na vašim godinama, volji koju pokazujete i želji za životom. Na nama je da vam osiguramo dostojnu starost jer vi ste perjanice ovog grada. Želim vam dug život i zdravlje i svima koji danas nisu mogli doći, naglasila je između ostalog gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini.

Uz ugodnu atmosferu, druženje je nastavljeno uz pjesmu koju je predvodila Marija Jambrošić.

(rd)

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja