Međimurje Press
Grad Prelog

ADVENTSKA ČAROLIJA U GRADU PRELOGU

Na danas održanoj konferenciji za novinare predstavljen je program za Advent u Prelogu, ali i predstavljen ovogodišnji Gospodarski forum Grada Preloga 2023. koji će se održati 24. 11. u hotelu Panorama

Kako je naglasio gradonačelnik Ljubomir Kolarek, Prelog živi od svog gospodarstva sa 4000 uposlenih i uz pomoć privlačenja sredstava iz europskih fondova. Uz partnere Gospodarskog foruma HBOR, HAMAG BICRO, HPB i susjednih općina, Donje Dubrave, Goričana, Male Subotice i Podturna, najavio je i dolazak visokih gostiju raznih ministarstava.

U središnjem dijelu Gospodarskog foruma održat će se završna svečanost uz obraćanje uzvanika te tematska panel diskusiju. Nakon završne svečanosti slijedi i  tradicionalno druženje svih poduzetnika s područja Grada Preloga te općina koje sudjeluju u organizaciji ovogodišnjeg Gospodarskog foruma.

ADENTSKA ČAROLIJA

Ovogodišnji Advent, kako su istaknuli Željko Sokač i direktorica TZ Grada Preloga Petra Bobić, prof., bit će bogatiji no ikad, uz posebno kićenje grada, ali niza sadržaja iz dana u dan. Za elemente ovogodišnje nadgradnje, angažirana je tvrtka za marketing iz Varaždina, PR Lady, Martine Pakšec, koja je najavila uz sve novine i umjetni snijeg.

Kako je naglašeno, cjelokupna realizacija Adventa u Prelogu iznosit će između 35 – 40 tisuća eura.

U nastavku donosimo pregled preloške čarolije za Advent:

(rd)

 

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja