Međimurje Press
Grad Prelog

Fašnjak osuđen i kažnjen zbog svega što se događalo u Prelogu!

Zebre, mravi, Indijanci, mandarine, zubići, domina, vještice, Let 3, duhovi, Crvenkapice, ispunili su Prelog, u nedjelju, 19. veljače, na još jednom Fašnjaku u Prelogu, u organizaciji Turističke zajednice Grada Preloga.

I ove su godine Fašnjaka okrivili za sve ono što se događalo u Prelogu i okolici. „Već tradicionalno i dalje čekamo kanalizaciju i aglomeraciju, gradskoga parka, uređenje toga Tuđmanovog trga, nekvoga vekšega dućana, turizma na Marini i one naše toplice; za zaobilaznicu bolje da ne govorim; jo mislim da to nabrojamo več jedno deset let ali nišče nas ne čuje; do ve je navek akcija gradnje trajala od fašenske sobote do pepelnice i unda do drugoga leta crknula“, istaknuo je tužitelj.

Branitelj je pokušao obraniti Fašnjaka, ali ipak se nije mogao dosjetiti ničeg dobrog u prošloj godini. Tako je Fašnjak osuđen i kažnjen, a za početak je morao pogledati sve maske na pozornici ispred Doma kulture, od najmanjih iz dječjih vrtića Vesela loptica i Fijolica pa do velikih i najveselijih maski.

Gradonačelnik Ljubomir Kolarek predao je ključeve Grada Preloga najmlađoj maski iz Dječjeg vrtića Vesela loptica, Tessi Knez, a mališani su obećali vratiti ključeve nakasnije do srijede. Krafnama i čajem, kao i bonovima za sve grupe, sve je nagradila Turistička zajednica Grada Preloga.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja