Međimurje Press
Grad Prelog

Prvomajska biciklijada Turističke zajednice Preloga

Ugodno, iako ne pretoplo vrijeme, bilo je sjajna kulisa ovogodišnje Prvomajske biciklijade ulicama Preloga, u organizaciji Turističke zajednice Grada Preloga.

Petstotinjak biciklista prošlo je Prelogom, Cirkovljanom, Draškovcem, Čukovcem, Hemuševcem, Čehovcem, Prelogom i Otokom, trasom dugom dvadeset i šest kilometara. Kratka stanka upriličena je na prostoru Lovačkog doma u Draškovcu, a u Hemuševcu su biciklisti zastali i pogledali dizanje tradicionalne prvomajske „majge“. Start Prvomajske biciklijade bio je na Trgu sv Jakoba u Prelogu, a cilj i druženje bili su organizirani na prostoru Sportsko-rekreacijske zone Marina u Prelogu.

Na cilju je sve sudionike manifestacije dočekalo osvježenje i okrjepa te zabavni dio gdje je sve posjetitelje zabavljao band „Hands&Voice“ iz Donje Stubice. Svi su posjetitelji naročito bili zadovoljni odličnim, tradicionalnim, prvomajskim grahom. Posjetitelji su se mogli opustiti i uz Vinski piknik Vinarije Dvanajščak Kozol. Turistička zajednica Grada Preloga zahvaljuje na pomoći u organizaciji biciklijade djelatnicima Policijske postaje Prelog Policijske uprave međimurske, članovima Moto kluba Ren Ban iz Preloga kao i članovima Udruge Laganini te Trgovini Beciklin iz Preloga.

(žs)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja