Međimurje Press
Vijesti

Album duhovne glazbe vlč. Tihomira Koseca „U sveti čas“

Ured za pastoral mladih Varaždinske biskupije izdao je drugi po redu album duhovne glazbe svog predstojnika vlč. Tihomira Koseca i njegovih suradnika pod nazivom “U Sveti čas”! Važno je reći kako sva novčana sredstva prikupljena od prodaje ovog nosača zvuka idu za potrebe „Obitelji 5+“ Sisačke biskupije pogođene nedavnim potresima o kojima skrbi Zaklada za obitelji Sisačke biskupije „Kardinal Franjo Kuharić“ i Ured za pastoral braka i obitelji.

Ako u svome programu ili medijskom prostoru imate mogućnost emitirati pjesme sa spomenutog albuma, šaljemo Vam ih na poveznici. Ako trebate fizički CD, možemo Vam ga poslati poštom na adresu. Također, ako u svom medijskom prostoru možete emitirati video spotove, šaljemo Vam na poveznici: Vlč. Tihomir i suradnici – “On je uvijek tu za tebe” i Vlč. Tihomir Kosec i suradnici – “U Sveti čas”.

Spomenimo i kako će u subotu 8. svibnja s početkom u 19.30 sati u Pastoralnoj dvorani bl. Alojzija Stepinca u Gornjem Knegincu biti održan i humanitarni koncert uz promociju spomenutog nosača zvuka. Prijenos će uživo bit će moguće pratiti na Youtube kanalu Pastoral mladih Vž i na Facebook stranici Ureda Mladi Varaždinske biskupije. CD je inače, po cijeni od 80 kuna, moguće nabaviti upitom na mail mladi@biskupija-varazdinska.hr te fizički na porti Biskupskog ordinarijata (Pavlinska 4, Varaždin). Prilog u visini cijene nosača zvuka (ili više) moguće je uplatiti na žiro račun biskupijske zaklade “Kardinal Franjo Kuharić”: HR1724070001100348541 (OTP banka), s naznakom “Za obitelji”.

Ured za pastoral u medijima Varaždinske biskupije
Varaždinska biskupija

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja