Međimurje Press
Vijesti

Zrinka Pranjić-Kozlek nova je regionalna koordinatorica za SeneCura Hrvatsku

U sklopu organizacijskih promjena SeneCura Hrvatska dobila je novu regionalnu koordinatoricu. Gđa. Zrinka Pranjić-Kozlek, od 1. siječnja 2024. godine, postala je regionalna koordinatorica za SeneCurino poslovanje u Hrvatskoj. Trenutno SeneCura Hrvatska broji ukupno četiri ustanove, na četiri različite lokacije s ukupno 500 zaposlenih u sustavu.

Zrinka Pranjić-Kozlek dio je SeneCura grupacije zadnje tri godine, od 01. veljače 2021. U SeneCuri je svoju karijeru započela kao ravnateljica domova SeneCura Trešnjevka i SeneCura Sesvete, a ubrzo nakon toga preuzela i ulogu zamjenice regionalne direktorice za SeneCura Hrvatsku, od jeseni 2021. godine. Danas je promovirana u regionalnu koordinatoricu.

Njena iskustva u SeneCura Hrvatskoj bila su vezana uz integraciju i implementaciju SeneCura standarda u pružanju njege i skrbi korisnicima te postavljanje strategije rada u svim SeneCura ustanovama u Hrvatskoj.  U sklopu svog djelovanja pružala je mentorstvo novim djelatnicima u menedžmentu. Blisko je surađivala i upravljala radom ljudskih resursa, koje je u počecima djelovanja SeneCure Hrvatska trebalo kvalitetno postaviti.

Posebno ističemo njene kompetencije i znanja koje je pretočila u izradu edukacijskih planova za podizanje kvalitete vještina SeneCura djelatnika, s posebnim ​​naglaskom na programe za demenciju te postavljanja planova provedbe dodatnih SeneCura programa usmjerenim ka podizanju kvalitete života SeneCura korisnika. Zrinka je istovremeno aktivna u razvijanju odnosa SeneCure s poslovnom zajednicom i institucijama u Hrvatskoj.

Zrinka Pranjić-Kozlek svoja prva radna iskustva stjecala je u Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa, visokom učilištu u Zagrebu, a nakon dvanaest godina provedenih na ZŠEM-u, šest godina je radila na mjestu tajnika Specijalne bolnice za kronične bolesti dječje dobi Bistra. Zadnjih sedam godina vanjski je predavač na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu za kolegije Filozofija i etika u sestrinstvu te Bioetika u sklopu studija fizioterapije.

Što se tiče obrazovanja, Zrinka Pranjić-Kozlek je nakon završene srednje medicinske škole, upisala Fakultet filozofije i religijskih znanost, gdje je stekla naziv profesora filozofije i religijskih znanosti. Danas je doktorandica na Filozofskom fakultetu, gdje priprema rad s temom iz bioetike.

Zrinka Makovac

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja