Međimurje Press
Najave

Improvgrupa.002 i njihov improvshow KOME ZVONO ZVONI se vraćaju u Klub Prostor

Prva hrvatska improvizatorska grupa ˝improvgrupa.002˝ koja je pokrenuta 2019. u Čakovcu i do ove sezone i djelovala u našem gradu, vraća se na ˝mjesto događaja˝. Slavni čakovečki Klub Prostor bio je dom grupe posljednje 4 godine, a kako se rad iste od ove sezone preselio u Zagreb, posljedično su našli i novi dom u glavnom gradu. No, prijateljstvo, bratstvo i ljubav između improvgrupe.002 i Prostora ne slabi, tako da je njihov ponovni spoj bio neminovan!

Ove srijede, 20.12.2023., točno godinu dana nakon Božićnog specijala 2022. koji se održao kao dio njihove slavne tribine IMPUT (IMProvizacije UTorkom), čeka vas još jedna improvizatorska poslastica – KOME ZVONO ZVONI improvshow – BOŽIĆNI SPECIJAL23!

Posljednji puta, grupa je nastupila u srpnju, na njihovom Open AIR nastupu i to sa starom, originalnom ekipom. Ovog puta, nakon 5 mjeseci, dolaze s novim članovima, sve redom profesionalnim glumcima s višegodišnjim iskustvom u kazalištu, televiziji i filmovima. Tako će u srijedu nastupiti Dunja Fajdić, Dean ˝Cigo˝ Krivačić, Sven Jakir, Goran Vučko, kao i članovi originalne ekipe – Aleksandar Filo, Mario Jakšić te osnivač i rotor grupe Bruno Kontrec. Uz njih, za vas imamo i neka ugodna iznenađenja, ali o njima kad se vidimo!

Nakon prošlotjedne iznimno uspješne izvedbe u zagrebačkom KNAP.u, izvest će i u Čakovcu svoj dobro poznati KOME ZVONO ZVONI improvshow – show u kome je SVE što se izvodi izmišljeno na licu mjesta, a vi ste ti koji dajete prijedloge što će to biti!

Više od 30 izvedbi je iza njih, mahom na istom mjestu, tko je bio, zna o čemu je stvar, tko nije, saznat će kad dođe! A dođite, definitivno vam neće biti žao!

Karte možete kupiti na upadu Kluba Prostor jedan sat prije nastupa, dakle u srijedu od 19:00 (show počinje u 20:00) ili pak rezervirati na improvgrupa002@gmail.com. Rezervacije vas čekaju do 19:30!

Dođite u što većem broju i zapaprite im na najjače, a zatim gledajte kako se koprcaju u smišljanju scena za vas!

A za one koji se pitaju i još jedno važno pitanje, odgovor je DA. Šank radi!!

Vidimo se!

Voli vas vaša improvgrupa.002

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja