Međimurje Press
Policija

Dnevna informacija PU međimurske za četvrtak 16. studenoga 2023.

Najava provođenja akcije „Alkohol i droga“

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/Akcija Alkohol.jpg

Posebna pozornost posvetit će se sudionicima u prometu mlađe životne dobi, a koji su i najčešći počinitelji navedenih prometnih prekršaja

Policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec će u subotu, 18. studenoga 2023. godine od 15 do 23 sata provoditi operativnu akciju „Alkohol i droga“.

Operativna akcija usmjerit će se na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola ili droga, nepropisnom i/ili neprilagođenom brzinom, nadzor korištenja sigurnosnog pojasa i mobilnih uređaja za vrijeme vožnje, suzbijanje grubog kršenja prometne discipline te ostalih prekršaja koji su u uzročno posljedičnoj vezi s nastankom prometnih nesreća, posebice s najtežim posljedicama. Posebna pozornost posvetit će se sudionicima u prometu mlađe životne dobi, a koji su i najčešći počinitelji navedenih prometnih prekršaja.

Tražimo svjedoke prometne nesreće u Vukovarskoj ulici

Slika /2023/PN Čakovec 15112023.JPG

Pozivaju se eventualni očevici navedene prometne nesreće da se jave u Postaju prometne policije Čakovec

U srijedu 15. studenoga 2023. godine oko 15 sati u Čakovcu, Vukovarskoj ulici u blizini ugostiteljskog objekta, dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama, gdje je došlo do sudara osobnog automobila i motocikla. Policijski službenici Postaje prometne policije Čakovec obavili su očevid prometne nesreće.

Pozivaju se eventualni očevici navedene prometne nesreće da se jave u Postaju prometne policije Čakovec (192) ili medjimurska@policija.hr poradi utvrđivanja svih relevantnih činjenica u vezi nastanka prometne nesreće.

Nenad Risek

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja