Međimurje Press
Policija

Informacija PU međimurske za četvrtak, 7. rujna 2023. godine

U Pušćinama iz kuće ukraden novac i nakit

Slika /2023/Ilustracije nove Ford/Vozilo na brijegu iznad naselja krupan kadar.JPG

Materijalnu štetu 71-godišnji vlasnik procijenio je na nekoliko stotina eura

Jučer, 7. rujna u večernjim satima u Pušćinama, Čakovečkoj ulici, nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću te je iz raznih prostorija ukrao novac i nakit. Materijalnu štetu 71-godišnji vlasnik procijenio je na nekoliko stotina eura.

Protiv počinitelja zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe odnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Osumnjičeni 25-godišnjak s prodajnog pulta kioska ukrao novčanik

Slika /ILUSTRACIJE MUP NOVE 2021/Policajac i vozilo.jpg

Tijekom kriminalističkog istraživanja čakovečki policajci pronašli su novčanik s osobnim dokumentima te ga vratili vlasniku

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 25-godišnjak sa šireg područja općine Mala Subotica, počinio kazneno djelo krađe.

Naime, sumnja se kako je u petak, 25. kolovoza ove godine u Čakovcu, na kiosku za prodaju tiskovina i ostalih proizvoda u Ulici Tome Masaryka, ukrao novčanik u kojem se nalazilo 400 eura te razni osobni dokumenti i bankovna kartica. Neposredno prije krađe 47-godišnji vlasnik zaboravio je novčanik na prodajnom pultu kioska.

Tijekom kriminalističkog istraživanja čakovečki policajci pronašli su novčanik s osobnim dokumentima te ga vratili vlasniku.

Protiv osumnjičenog 25-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje kaznenog krađe, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja