Međimurje Press
Policija

“Mladi vozač” pod utjecajem alkohola skrivio prometnu nesreću u Kuršancu

Ozlijeđeni “mladi vozač” vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, dok će se ozljede naknadno okvalificirati

U subotu, 28. listopada 2023. godine oko 22 sata u Kuršancu se dogodila prometna nesreća u kojoj je ozlijeđen 21-godišnji vozač osobnog automobila.

Dvadesetjednogodišnji “mladi vozač” pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1,18 g/kg, upravljao je osobnim automobilom, čakovečkih registarskih oznaka, kolnikom Glavne ulice te pritom brzinu kretanja nije prilagodio osobinama ceste (zavoj), stanju ceste (mokar kolnik) i vidljivosti (noć). Uslijed opisane situacije u zavoju je došlo do zanošenja vozila i silaska izvan kolnika na travnatu površinu, gdje je prednjim bočnim dijelom automobila udario u metalni oglasni znak trgovine. Potom je u nastavku kretanja prednjim dijelom vozila udario u parkirani osobni automobil, čakovečkih registarskih oznaka, vlasništvo tvrtke iz Gornjeg Kuršanca. Parkirani automobil uslijed siline udara odbačen je prema naprijed te je stražnjim dijelom udario u zid zgrade.

Ozlijeđeni “mladi vozač” vozilom hitne medicinske pomoći prevezen je u čakovečku bolnicu, dok će se ozljede naknadno okvalificirati.

Pu međimurska

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja