Međimurje Press
Policija

Muškarac (41) oštetio nekoliko aparata za igre na sreću u čakovečkom automat klubu

Muškarac (41) oštetio nekoliko aparata za igre na sreću u čakovečkom automat klubu

Slika /2023/Ilustracije nove Ford/Krupan kadar 5.JPG

Protiv osumnjičenog 41-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela oštećenja tuđe stvari, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad 41-godišnjakom s područja općine Pribislavec, utvrđeno je kako je počinio kazneno djelo oštećenja tuđe stvari.

Naime, sumnja se kako je u srijedu, 13. prosinca prošle godine oko 9:30 sati u Čakovcu, u automat klubu na Trgu Eugena Kvaternika, uporabom tjelesne snage nekoliko puta odgurnuo i zatresao aparat za igre na sreću, a kojom prilikom je došlo do prestanka rada nekoliko aparata te je uslijed toga došlo do oštećenja panela i sustava napajanja aparata. Ukupna materijalna šteta prema dostavljenom odštetnom zahtjevu trgovačkog društava iz Koprivnice, procijenjena je na 348 eura.

Protiv osumnjičenog 41-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela oštećenja tuđe stvari, podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Mladić s vrata 70-godišnjaka strgnuo etui s novčanikom te pobjegao, ubrzo pronađen i uhićen

Protiv 23-godišnjaka zbog počinjenja kaznenog djela teške krađe (krađa na osobito drzak način), podnijet će kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu

Jučer, 11. siječnja oko 8:20 sati u Kuršancu, Uskoj ulici, nepoznati počinitelj prišao je osobnom automobilu, varaždinskih registarskih oznaka, u kojem se nalazio 70-godišnjak. Prikrao se otvorenom prozoru te s vrata 70-godišnjaka strgnuo etui u kojem se nalazio novčanik s novcima, raznim osobnim dokumentima i bankovnom karticom.

Oštećeni je naknadno pronašao odbačeni etui s novčanikom, osobnim dokumentima i bankovnom karticom, dok je počinitelj ukrao novac. Materijalnu štetu procijenio je na nekoliko stotina eura.

Ubrzo nakon počinjenja opisanog kaznenog djela, čakovečki policajci pronašli su 23-godišnjaka za kojeg se sumnja da je počinio tešku krađu te ga uhitili i priveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 23-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca, počinio kazneno djelo teške krađe (krađa na osobito drzak način) te će se protiv njega podnijeti kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja