Međimurje Press
Policija

Policija

INFORMACIJE

„Mobilni tim“ Policijske uprave međimurske u subotu će provesti akciju “Alkohol”

Policijski službenici mobilnog tima u subotu, 3. travnja 2021. godine od 15 do 23 sata provest će aktivnosti iz akcije „Alkohol“.

Policijske aktivnosti iz najavljene akcije prvenstveno će biti usmjerene na suzbijanje prekršaja upravljanja vozilima pod utjecajem alkohola i/ili droga. Ujedno, utvrđivat će se i prekršaji kretanja vozilima nepropisnom brzinom.

Nadalje, tijekom akcije suzbijat će se svako grubo kršenje prometne discipline, kao i ostali prekršaji koji su u uzročno posljedičnoj vezi s nastankom prometnih nesreća, posebice s najtežim posljedicama. Posebna pozornost posvetit će se sudionicima u prometu mlađe životne dobi, a koji su i najčešći počinitelji spomenutih prometnih prekršaja.

Trenažna vožnja policijskih službenika – prometnih motociklista

U četvrtak, 1. travnja, sedam policijskih službenika – prometnih motociklista policijskih postaja Policijske uprave međimurske, kao i ranijih godina, na prometnom vježbalištu i na prometnicama Međimurske županije odradili su obuku i trenažnu vožnju službenim motociklima.

Više na poveznici .

Policijska uprava međimurska raspisala je natječaj i oglas za prijem u državnu službu

Sukladno Zakonu o državnim službenicima i Uredbi o raspisivanju i provedbi javnog natječaja i oglasa u državnoj službi te odobrenju Ministarstva unutarnjih poslova, Policijska uprava međimurska raspisala je natječaj i oglas za prijem u državnu službu

Više o natječaju na poveznici .

POLICIJSKI SLUŽBENIK

Nenad Risek

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja