Međimurje Press
Policija

Policijske vijesti!

KRAĐA

Krađa u Pretetincu

U noći s 8. na 9. svibnja 2022. godine u Pretetincu nepoznati je počinitelj iz prostorija nogometnog kluba ukrao nogometne lopte i drugu sportsku opremu.

Materijalna šteta procjenjuje se na više tisuća kuna, a protiv počinitelja podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

PROMETNA NESREĆA

Prometna nesreća na državnoj cesti između Male Subotice i Štefanca

U utorak, 10. svibnja 2022. godine oko 19,45 sati na državnoj cesti između Male Subotice i Štefanca dogodila se prometna nesreća u kojoj 45-godišnji vozač bicikla nije držao potreban razmak kada se kreće iza drugog vozila.

Zbog toga je biciklom udario u drugi bicikl s kojim je ispred njega upravljao 44-godišnjak. Tom prilikom 45-godišnjak je izgubio stabilnost te se prevrnuo i pao na kolnik. Potom je u njega biciklom udarila 44-godišnjakinja koja se također prevrnula i pala na kolnik.

Vozilom hitne pomoći u Županijsku bolnicu Čakovec prevezeni su 44-godišnjakinja i 45-godišnjak, gdje im je pružena liječnička pomoć te su zadržani na liječenju.

INFORMACIJA

Oglas za prijam u državnu službu na određeno vrijeme 

Izvješćujemo da je Policijska uprava međimurska objavila OGLAS za prijam u državnu službu na određeno vrijeme, za slijedeća radna mjesta:

  • viši upravni referent – jedan izvršitelj/ica
  • upravni referent – dva izvršitelja/ice

Više informacija na internetskim stranicama Policijske uprave međimurske – Istaknute teme – Zapošljavanje – Oglasi na određeno vrijeme, ovdje.

POLICIJSKA SLUŽBENICA

ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

Marina Soldat 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja