Međimurje Press
Policija

U Pribislavcu provedene preventivne aktivnosti s ciljem suzbijanja nepropisnog zaustavljanja i parkiranja

Građani su tijekom akcije informirani o pravilnom zaustavljanju i parkiranju vozila kako ne bi ometali prometne tokove ostalih sudionika u prometu te su im podijeljeni edukativni letci

U ponedjeljak, 12. veljače 2024. godine u prijepodnevnim satima policijska službenica za prevenciju Policijske postaje Čakovec, Nataša Jalšovec – Tomašić i kontakt policajac za mjesto Pribislavec, Damir Klobučarić u suradnji Općinom Pribislavec proveli su preventivnu akciju s ciljem suzbijanja prekršaja nepropisnog zaustavljanja i parkiranja. Policijskim službenicima u provođenju preventivnim aktivnosti iz Općine Pribislavec priključili su se komunalni redar, Mario Novak i pročelnica Jedinstvenog upravnog odjela, Ivana Lesjak.

Tijekom preventivnih aktivnosti obiđeno je šire područje naselja Pribislavec, i to ulice. Braće Radić, Ruđera Boškovića, Radnička te Antuna Mihanovića kojom prilikom su mještanima podijeljeni edukativni leci “Zaustavljanje i parkiranje kada i kako” koje su osmislili i izradili preventivci Policijske uprave međimurske.

Građani su tijekom akcije informirani o pravilnom zaustavljanju i parkiranju vozila kako ne bi ometali protočnost prometa ostalih sudionika u prometu.

Radovan Gačal

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja