Međimurje Press
Policija

Vozač oduzeo prednost prolaska pa oba vozila završila izvan ceste

Vozači su vozilom hitne pomoći prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da su u prometnoj nesreći zadobili lake tjelesne ozljede

U petak 3. studenoga 2023. godine oko 15 sati na raskrižju prilazne ceste vikend kućama i nerazvrstane ceste prema Donjem Vidovcu, 32-godišnji vozač (s područja općine Sveta Marija) osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka upravljajući prilaznom cestom koja na priključku javnoj cesti ima izgrađen kolnik prilikom dolaskom do raskrižja s kolnikom lokalne ceste ušao u raskrižje zadržavajući smjer kretanja prema nerazvrstanoj cesti u smjeru Donjeg Vidovca, a da nije propustio sva vozila koja se kreću tom cestom.

Zbog toga je u njegovo vozilo udario osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka  kojim je kolnikom lokalne ceste upravljala 37-godišnjakinja.

Uslijed udara osobni automobil kojim je upravljala žena je u zanošenju sišao izvan kolnika udesno niz cestovnu kosinu, dok je osobni automobil kojim je upravljao muškarac u zanošenju sišao izvan kolnika ulijevo niz cestovnu kosinu, nakon čega je došlo do prevrtanja vozila na bok.

Oboje vozača su vozilom hitne pomoći prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje je utvrđeno da su u prometnoj nesreći zadobili lake tjelesne ozljede.

Vozač će biti prekršajno sankcioniran.

Nenad Risek

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja