Međimurje Press
Prenosimo

Smiljana Srnec, koja je ubila sestru i držala u zamrzivaču, izašla iz zatvora

Smiljani Srnec koja je ubila sestru, a čije je tijelo potom nađeno u zamrzivaču, privremeno se prekida izdržavanje kazne.

Iz Suda u Požegi potvrdili su za Danas.hr da je zbog ‘bolesti zatvorenice, prihvaćena molba za prekid izdržavanja kazne zatvora u trajanju od tri mjeseca.’ Prekid izdržavanja kazne tako stupa na snagu danas, a završava 12. prosinca ove godine.

Slučaj o kojemu su pisali svi svjetski mediji, a u hrvatskoj javnosti provlačio se mjesecima. 16. veljače 2019. godine stigla je dojava o pronađenom tijelu u zamrzivaču obiteljske kuće u selu Pavlovcu u Međimurju. Riječ je bila o Jasmini Dominić kojoj se svaki trag izgubio 2000. godine, a njezin je nestanak prijavljen 2005.

Za sve je bila kriva njezina sestra, Smiljana Srnec, čija je obitelj 19 godina živjela pokraj leša u zamrzivaču. Tijekom svih tih godina je govorila kako je Jasmina živa i kako živi u Francuskoj. Ono što još i više ledi krv u žilama je činjenica da su Smiljanina kći i zet dan prije pronalaska leša otvorili škrinju da se odledi i nisu ništa primijetili sve do sljedećeg dana kada je leš otkriven.

Tijekom suđenja je Smiljana sve negirala i govorila kako nije kriva i kako nije ubila svoju sestru. Dobila je 15 godina zatvora.

Foto RTL

Autor: N1 Info

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja