Međimurje Press
Zdravlje

Pronađen je još jedan uzrok impotencije i neplodnosti!

Znanstvenici sa Stanforda napravili su jedinstveno otkriće: na popisu virusa koji uzrokuju impotenciju i neplodnost dodali su još jedan citomegalovirus iz skupine herpes virusa. Loša vijest: zaraženi su gotovo svi ljudi na zemlji. Dobro: možete riješiti citomegalovirus i spriječiti impotenciju.

Ljudski papiloma virus, herpes, citomegalovirus su slični. Prolaze neopaženo, ali imaju katastrofalne posljedice za tijelo.

Humani papiloma virus može se razviti u onkologiji, herpes nanosi nepopravljivu štetu imunološkom sustavu, a nedavno otkriveni citomegalovirus pravi je bomba u stvarnom vremenu: stupno ubija seksualnu funkciju, posebno kod muškaraca. Citomegalovirus stavlja kraj potenciji: ako se ne uništi na vrijeme, uništit će vas.

Osoba virus stekne u djetinjstvu, ali njegovo aktiviranje je uzrokovano provocirajućim čimbenicima – jakom gripom, stresom ili drugom ozbiljnom bolešću. Infekcija prolazi neopaženo, ali posljedice mogu puknuti u život u najneprikladnijem trenutku.

V86 slučajeva od 100 uzrokuje da citomegalovirus postane uzrok erektilne disfunkcije . Pokušavajući ispraviti djelovanje virusa u tijelu, čovjek stimulanse potencije. Međutim, virus postaje ključni čimbenik u ozdravljenju. Dok je aktivan u tijelu, problem potencije ostat će aktivan.

Liječnici su otkrili citomegalovirus još 1956. godine, ali njegov štetni učinak na muški reproduktivni sustav otkrili su slučajno 2019. godine. MD, Jennifer Maynard sa Sveučilišta Stanford, istraživala je novo cjepivo protiv herpesa u 1000 dobrovoljaca. Studija je otkrila da su svi muškarci koji pate od herpesa bili zaraženi citomegalovirusom, a osim toga, svi su bili nemoćni ili neplodni. Žene su zauzvrat imale bolnu menstruaciju, endometriozu ili, kao muškarci, neplodnost.

Jennifer Maynard provela je još jedno istraživanje i bila je jedna od prvih koja je potvrdila vezu između impotencije citomegalovirusa. Činjenica je da ovaj virus uglavnom utječe na unutarnje organe, ali se može prenijeti samo kapljicama iz zraka, već i krvlju i sjemenom . Budući da virus teče neprimjetno i bezbolno, više od 95% pacijenata ne sumnja u svoju bolest, koja će se očitovati tek nakon nekog vremena i osjetit će se pogoršanjem dobrobiti, poremećajima reproduktivnog sustava ili onkologijom.

Znanstvenici sa Sveučilišta Stanford dokazali su još nekoliko neovisnih studija i otkrili da na virus utječe kombinacija afričkih šljiva, ko-palmeta, cinka i vitamina E. Hormoni, antibiotici i vitamini pojedinačno nemaju apsolutno nikakav utjecaj na citomegalovirus.

Nakon otkrića komponenti, započela su istraživanja o stvaranju prvog lijeka za uništavanje virusa u ljudskom tijelu. Prema publikaciji STANFORD MEDICINE: „523 muškarca kojima je dijagnosticiran citomegalovirus i impotencija sudjelovali su u istraživanju lijeka. Tijekom tečaja uzimali su eksperimentalni lijek Cannabis Oil, skupina istraživača svaka tri dana bilježila je promjene u tijelu.

Prvi tjedan: uspostavljen je imunološki sustav, poboljšao se san, prošao je osip na cijelom tijelu.

Drugi tjedan: uspostavljena je erektilna funkcija. Svi sudionici primijetili su obnavljanje seksualnih želja i povećan libido.

Treći tjedan: test krvi i urina pokazao je normalnu razinu crvenih krvnih zrnaca, bijelih krvnih zrnaca, hemoglobina i hormona.

Četvrti tjedan: svi pacijenti su se u potpunosti riješili citomegalovirusa i impotencije”.

Prema rezultatima studije, pokazalo se da je za liječenje virusom potrebno prosječno 4 tjedna. Skupina znanstvenika odlučila je privući pažnju javnosti na ovaj problem i na tržištu izbacila lijek Cannabis Oil . Budući da cilj nije ostvariti profit, već postići terapeutski učinak, prodaja se odvija na Internetu po pristupačnoj cijeni.

Cannabis Oil se ne sukobljava s drugim lijekovima i alkoholom, ne izaziva nuspojave i pozitivno utječe ne samo na potenciju, već i na prostatu i reproduktivnu funkciju. Lijek je certificiran i dobiva licencu za prodaju. Odlučeno je da se prva serija pusti po cijeni proizvođača s 50% popusta.

Cannabis Oil s 50% popusta možete kupiti na web mjestu proizvođača.

Ana A.N.

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja