Međimurje Press
Općine

Lijepa gesta u Općini Mala Subotica

U gospodarskoj zoni Mala Subotica poduzeće Haix obuća d.o.o. posluje već gotovo dvadeset godina. U pogonu radi više od 1200 zaposlenika, a veći postotak čine i žitelji s područja Općine Mala Subotica. Pošto odlično surađuju s lokalnom zajednicom te vrlo često pomažu u raznim prigodama, uprava ovog poduzeća odlučila se donacijom odužiti zajednici u kojoj djeluje.

Ove godine donaciju su primili: Općina Mala Subotica, DVD Mala Subotica, Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica i Dječji vrtić Potočnica. Svečana predaja organizirana je u Osnovnoj školi Tomaša Goričanca Mala Subotica. Poklone predstavnicima je uručio prokurist Markus Lins sa suradnicama.

U ime Općine donaciju od 1200 eura je primio načelnik Općine Valentino Škvorc. DVD Mala Subotica primio je 900,00 eura, a preuzeli su je Sandra Obadić i Ivica Kovačić.  Kako bi osigurali što bolje uvjete za rad u školi i vrtiću, najveći iznosi pripali su upravo njima. Osnovna škola Tomaša Goričanca Mala Subotica i Dječji vrtić „Potočnica“ primili su svaki po 4.000,00 eura, a donacije su preuzele ravnateljice Željka Štampar Zamuda i Martina Tkalčec. Ukupan iznos donacije premašuje 10.000,00 eura. Svi od srca zahvaljuju. Bravo za HAIX.

Željka Štampar Zamuda

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja