Međimurje Press
Općine

O D L U K A o dodjeli poklon bonova umirovljenicima s područja Općine Selnica

OBAVIJEST UMIROVLJENICIMA

Poštovani umirovljenici s područja Općine Selnica, ove godine smo povodom uskrsnih blagdana za vas pripremili poklon BONOVE. Za ostvarivanje prava na BON potrebno je ispuniti obrazac u nastavku i priložiti zadnji odrezak od mirovine. Prijaviti se mogu svi kojima mirovina ili ukupne mirovine iznose do 350,00 eura. Dokumentacija se prikuplja do 21.03.2023. (utorak) isključivo elektronski na mail: opcina.selnica@gmail.com ili se ostavlja u sandučiću koji je postavljen kod općinskog ureda. Zamolite svoje ukućane ili susjede da vam pomognu kod ispunjavanja i slanja dokumentacije. U slučaju potrebe možete nazvati i nas na broj telefona 861-344.

BONOVI ĆE SE DIJELITI 23.03. i 30.03. U PROSTORIJAMA UDRUGE UMIROVLJENIKA (Trg sv. Marka 2, Selnica) od 9:00-12:00 sati.

Umirovljenicima s područja Općine Selnica koji primaju mirovinu/e do 200,00 eura, povodom uskrsnih blagdana dodijelit će se poklon bon u vrijednosti od 40,00 eura.

Umirovljenicima s područja Općine Selnica koji primaju mirovinu/e od 200,01 eura do 350,00 eura, povodom uskrsnih blagdana dodijelit će se poklon bon u vrijednosti od 35,00 eura.

 Planirana sredstva za ovu namjenu osigurana su u Proračunu Općine Selnica za 2023. godinu.

Osobe koje ostvaruju pravo na poklon bon povodom uskrsnih blagdana, dužni su dostaviti obrazac Izjave o visini mirovine i potvrdu o visini posljednje mirovine.

Načelnik Općine Selnica

Ervin Vičević

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja