Međimurje Press
Općine

OPĆINA PRIBISLAVEC OBNOVILA MALONOGOMETNO (RUKOMETNO) IGRALIŠTE U KOMPLEKSU STADIONA „PETAR PERŠIĆ“ PRIBISLAVEC

Općina Pribislavec je sukladno proračunskim sredstvima, krajem prethodne i početkom 2023. godine, obnovila asfaltirano malonogometno (rukometno) igralište za potrebe svojih mještana.

 

Na nekadašnjem rukometnom igralištu, u odgovarajućim dimenzijama napravljena su dva poprečno položena košarkaška igrališta.

Radovi su bili izvedeni u nekoliko faza, novi asfaltni sloj napravila je tvrtka „Tegra“ Čakovec te smo iskoristili i prilagodili postojeće konstrukcije za koševe i na njih postavili nove košarkaške table.

Na traženje mještana Općina Pribislavec obnovila je asfaltirano igralište unutar kompleksa stadiona Petar Peršić, na način da je na istom terenu integrirala više sportova. Na taj način, navedeno igralište sada može služiti kao rekreativno mjesto okupljanja sportaša svih generacija.

„Drago mi je što mještani Pribislavec imaju prikladno igralište za odigravanje rekreativnih utakmica i nadam se da će isto biti ispunjeno odigravanjem rekreativnih utakmica. Svi zajedno sjećamo se asfaltiranih terena na Poletu, kod dvorca Kaštel te košarkaškog terena ispred Zadružnog doma.

Namjera nam je bila ponuditi mještanima mogućnost rekreacije, od malog nogometa, rukometa i konačno povratak košarke u Pribislavec, barem u rekreativne svrhe“, navodi općinski načelnik Matija Ladić.

Izvedeni radovi financirani su sredstvima proračuna Općine Pribislavec.

Hrvoje Goričanec, bacc. admin. publ.

 

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja