Međimurje Press
Županija

Predložite kandidate za Nagradu Zrinski Međimurske županije

Međimurska županija objavila je javni poziv za predlaganje kandidata za Nagradu Zrinski koja se dodjeljuje zaslužnim građanima, djelatnim skupinama, trgovačkim društvima, ustanovama, udrugama građana i drugim pravnim osobama s našeg područja. Nagrada Zrinski dodjeljuje se za iznimne rezultate ostvarene u prethodnoj godini ili tijekom duljeg razdoblja na područjima gospodarstva, znanosti i obrazovanja, kulture, zdravstva i socijalne skrbi, zaštite okoliša te drugih javnih djelatnosti.

Prijedlozi se dostavljaju u pisanom obliku i trebaju sadržavati sljedeće elemente: podatke o podnositelju prijedloga (ime i prezime, odnosno naziv podnositelja, adresu i broj telefona), zatim životopis predložene osobe odnosno podatke o pravnoj osobi (uz obaveznu dostavu OIB-a za fizičke i pravne osobe), naziv javnog priznanja i područje za koje se kandidat predlaže, iscrpno obrazloženje zasluga uz dokazni materijal koji podrazumijeva objavljene radove, analize, prikaze ili stručne ocjene, natjecateljske rezultate, kopije članaka iz tiskanih medija o postignućima i slično.

Navedeni materijali dostavljaju se Odboru za dodjelu javnih priznanja Skupštine Međimurske županije, na adresu Ruđera Boškovića 2, Čakovec, uz naznaku „Za Nagradu Zrinski“ do 28. veljače 2023.

Dobitnicima će nagrade biti uručene na svečanoj sjednici Skupštine Međimurske županije u travnju.

Više informacija dostupno je u tekstu javnog poziva.

(mž)

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja