Međimurje Press
Glazba

Nakon gotovo 10 godina Prljavci imaju novu stvar! Evo gdje je možete poslušati…

Novi singl Prljavog kazališta – Stare navike premijerno će biti predstavljen na bravo! frekvencijama. Vraćaju li se Prljavci dobrim starim navikama stvaranja hitova, poslušajte danas točno u podne putem najslušanijeg radijskog etera u državi.

Pjesma je svojevrsna psihoanaliza. Prije gotovo deset godina puštali smo novu stvar. Uvijek smo tandem Ines Prajo i ja, ali konzultiramo se oko glazbe, teksta, svega… tko god radi na njoj, svaki član benda je neizostavna karika, vjerujte, svaki kotačić u stvaranju je bitan. Nazvali smo je ‘Stare navike’ – e sada je li tu stvar simbolike ili nečega drugog, s veseljem vam mogu reći da poslušate na bravu! – poručio je Jasenko Houra.

Prve ritmove novog hita uhvatite na bravo! društvenim mrežama: https://www.instagram.com/reel/CqBMOX0oW1j/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

Jedan od najpopularnijih i najdugovječnijih zagrebačkih bendova i nakon više od 45 godina ne prestaje stvarati. Kada stiže novi album i što se još sve sprema u glazbenoj radionici Prljavog kazališta uskoro doznajte u emisiji Uhvati ritam jer su Jasenko Houra i Mladen Bodalec današnji gosti Tatjane Jurić.

Slušajte bravo! koji vam uskoro doma dovodi dečke iz Dubrave. Za mjesec dana počinju prijave za Private singer kada će netko od bravo! slušatelja imati priliku osvojiti privatni koncert Prljavog kazališta u vlastitom dvorištu 17. svibnja.

Više informacija na https://br.hr/win/private-singer/

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja