Međimurje Press
Glazba

Note, brojke i nagrade: žene u glazbi – Svjetski dan intelektualnog vlasništva, 26.4.

Stručna služba ZAMP Hrvatskog društva skladatelja i Glazbena nagrada Porin obilježit će ovogodišnji Svjetski dan intelektualnog vlasništva, 26.4., glazbenim nastupom i panel diskusijom pod nazivom „Note, brojke i nagrade: žene u glazbi“.
Dan intelektualnog vlasništva obilježit će se u cijelom svijetu pod motom „Women and IP: Accelerating innovation and creativity“, a HDS ZAMP će fokus staviti na snažne domaće kantautorice, njihovu kreativnost, autorsko pravo i svakodnevne izazove u glazbenoj industriji.
Uoči dodjele glazbene nagrade Porin, događanje će ugostiti tri talentirane glazbenice s porinovskom nominacijom: Miach, Lu Jakelić i Zrinku Posavec. Uz njihove mini akustične nastupe, saznat ćemo koliko je hrvatska glazbena industrija „muška igra“, što za glazbenu karijeru znače instagram lajkovi i nominacije za Cesaricu, Porin, RockOff te kako se „žensko pismo“ prilagodilo digitalnom dobu.
Uvodnu riječ u događanje održat će predstavnik Državnog zavoda za intelektualno vlasništvo, hrvatske ispostave Svjetske organizacije za intelektualno vlasništvo WIPO.
Pozivamo Vas na mini koncert i panel diskusiju u srijedu, 26. travnja s početkom u 11 sati u restoran Bon Apetit (Heinzelova 62a, 6. kat).
HDS-ZAMP

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja