Međimurje Press
Glazba

Opraštanje od Eurosonga, konačno.

PROŠLI TJEDAN, DANAS…

Ovim newsletterom se konačno opraštamo od Eurosonga. On je završio, dosad neviđeni hajp se gasi, a brojne priče o Letu 3, pobjednici Loreen koja je po drugi put pobijedila na Eurosongu, finskom favoritu publike i teorijama o namještaljkama, zamijenit će standardne koncertne i tko ima koji singl ili čak i album.

Već danas je u prvom planu Momčilo Bajagić Bajaga koji je opet rasprodao Zagreb. Lani tri Lisinska, danas Zagrebački Velesajam. Kao i pred prošle koncerte, provjerili smo kako stoji Bajaga pred ovaj i šta misli o prvoj temi – Letu 3 i Lukeu Blacku. Intervju.

The Weeknd prestaje biti The Weeknd

Abel Tesfaye izjavio je kako je na “katarzičnom putu” i kako je spreman zatvoriti poglavlje o svojoj ličnosti poznatoj kao The Weeknd, kojom se koristi otkad je objavio “House of Baloons” 2011. Abelova priča.

Silente objaviio prvi singl s novom pjevačicom

Nakon odlaska Doris Kosović iz benda, Silente su objavili novi singl “Sve što treba znat o ženi”. To je ujedno i prva njihovu pjesmu s novom pjevačicom Larom Viktoriijom Ilić. Poslušaj.

Recenzija tjedna – The National “First Two Pages Of Frankenstein” 

The National su bend koji Hrvatska jako voli svojatati, još od 2004. kad su imali malecki koncert u KSET-u. “First Two Pages Of Frankenstein” se čini vrlo ljekovitim, kako za samog Berningera, tako i za sve fanove The Nationala, zahtijevajući od vas suočavanje sa samim sobom za kakvo ste možda spremni samo u svoja četiri zida, ostavljajući bend da artikulira ono što se sami možda ne usuđujete. Recenzija.

Najave tjedna – Stefanovski, kultni Azymuth, Jose James

Čista eklektika. Kultni brazilski jazz funk bend Azymuth, 28. lipnja dolazi u Zagreb. Bend ove godine slavi 50 godina postojanja, u sklopu kojeg su i na europskoj turneji. Najava. (od sutra će biti dostupne i fanclub ulaznice)

Još jedno lice koje se može vidjeti po eklektičnim festivalima, jazzer hip hop generacije, Jose James, upotpunit će program na Tvrđavi Sv. Mihovila u Šibeniku. Najava.

Festival RockLive u Koprivnici zaokružio je lineup, nova imena su Psihići, Edo Maajka, Jonathan i Bore Balboa koji se pridodaju lineupu koji već predvode Urban i Brkovi. Najava. (omogućili smo i promokodove)

Vlatko Stefanovski u sklopu proljetne turneje stiže u Zagreb, Rijeku, Osijek i Ljubljanu. U Zagrebu je već 17. svibnja, a sredili smo i promokodove. Najava.

Podsjetnik: do sutra traje giveaway “Hoću upoznati Foalse” na našem Instagramu gdje imaš priliku osvojiti upoznavanje s Foalsima, naravno, kao i upad te poseban poklon od benda. 

fanclub za partnerske koncerte: 

Vlatko Stefanovski & V3 trio, 17.5., Tvornica kulture, Zagreb
20 ulaznica s 20% popusta

Ljeto u MSU: Rundek & Ekipa, M.O.R.T., Damir Avdić – uskoro

Azymuth, 28.6., Peti Kupe, Zagreb – uskoro

RockLive festival: Urban &4, Brkovi, 27. – 29.7., Koprivnica
Još 5 ulaznica s 20% popusta

Paraf + GRČ + Eksodus, 23.9., Boogaloo, Zagreb
Još 14 ulaznica s 20% popusta

Svi promokodovi su dostupni na muzika.hr/fanclub

Limitirano je i neće biti dodatnih promokodova po koncertu.

Već rasprodani su: Bajaga na Jarunu, Foals na Šalati i Bryan Adams u Areni Zagreb.

Vezani članci

Komentirajte

Vijesti iz Međimurja